Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem pada od gamsira pod telefon, i rozglądam się za grami. W sklepie play jak zobaczyłem prince of persia lost crown to myslałem że to scam. Ale ubi stworzyło port 1:1 tego co mamy na konsolach i pc.

Znacie coś AAA na androida ? Czy lepiej zostać przy emulatorach starych konsol ?

Opublikowano (edytowane)

Diablo Immoral :E

Do końca lipca  czerwca możesz też pograć w Elder Scrolls: Blades, później wyłączają serwery, ale do tego czasu wszystko w sklepie jest za darmo, można pograć bez grindu i pay2win.

Niestety F2P zepsuło kompletnie rynek gier na telefony.

EDIT: czerwca nie lipca

Edytowane przez some1
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, some1 napisał(a):

Niestety F2P zepsuło kompletnie rynek gier na telefony.

No niestety, a tak się dobrze zapowiadało. 

Xcom/Xcom2 ma niezły port i dobrze się w to gra w małych kawałkach czyli jedna misja, dobudować coś w bazie i cyk. W ogóle wszystko od Feral Interactive:

image.png.3fc63a7b418f456390ef43f74e04c779.png

Edytowane przez Zdzichon
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Immortal to klasyczny mobilkowy cashgrab, także się nie dziwię. Płać płać płać, odbierz nagrodę odbierz nagrodę odbierz nagrodę. Między płać a odbierz jakiś ochłap gry, najlepiej z możliwością autoplay. Ewentualnie parę godzin na początek z normalną progresją żebyś się wkręcił, a potem paywall. Dla tych psychologów, którzy pomagali stworzyć te rakowe systemy powinno być specjalne miejsce w piekle.