Pentium D 2 003 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja 4 minuty temu, ChudyXp napisał(a): Ja nawet nie próbuje u siebie tego odpalać bo miał bym pożar To próbuj 4K tylko wyłącz akcelerację GPU i restart przeglądarki.
skypan 2 070 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 8 minut temu, Pentium D napisał(a): No super, ale nie o to chodzi w tej zabawie. Sory. Wyłączone odczytałem jako włączone A tak to w normie Dramat. 1
Pentium D 2 003 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja (edytowane) 3 minuty temu, leven napisał(a): Dobra, już mam Płynnie się odtwarza? 2 minuty temu, skypan napisał(a): A tak to w normie Dramat. Ile sekund na klatkę? W ogóle to coś słabo Zen 3 sobie radzi w tym zadaniu. Jak miałem 5700G to nawet w filmiku intro w 2K do Terminatora Resistance mi dźwięk przycinało. Edytowane 31 Maja przez Pentium D
skypan 2 070 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @Pentium D Tyle, że nie idzie tego oglądać. Nie zwróciłem na to uwagi ale zrobił się z tego "audiobook". 1
leven 967 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Płynnie, ale mam włączoną akceleracje. Zaraz spróbuje bez akceleracji. Wyłączyłem akcelerację GPU i mam tak: 1
Pentium D 2 003 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja (edytowane) To w sumie jest 16 okienek w 1080p więc nie ma co narzekać. Ktoś z 5950X mógłby pokazać jak to wygląda. 10 minut temu, leven napisał(a): Płynnie, ale mam włączoną akceleracje. Zaraz spróbuje bez akceleracji. To coś duże wykorzystanie CPU jak na włączoną akcelerację Edytowane 31 Maja przez Pentium D
leven 967 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 6 minut temu, Pentium D napisał(a): To w sumie jest 16 okienek w 1080p więc nie ma co narzekać. Ktoś z 5950X mógłby pokazać jak to wygląda. To coś duże wykorzystanie CPU jak na włączoną akcelerację Ale to pięknie działa tylko Sidebanda mi tech piękny chłop przypomina
wamak 372 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Samo użycie CPU nie jest do końca miarodajne, ponieważ: Firefox: 50% Chrome: 70% I tu i tu jest 77W. Jednak na Firefoksie jest płynnie, na Chrome już nie do końca. 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 1 minutę temu, wamak napisał(a): Samo użycie CPU nie jest do końca miarodajne, ponieważ: Firefox: 50% Chrome: 70% I tu i tu jest 77W. Jednak na Firefoksie jest płynnie, na Chrome już nie do końca. No to od przegladarki zalezy duzo
skypan 2 070 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Mały OT. Ten filmik jest z samej gry ? Oświetlenie to jakiś dramat. Twarz przepalona jak by ją 1000W lampą potraktowali.
leven 967 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Mam Firefoxa, a tam napierdzielili AI: https://www.google.com/search?q=firefox+akceleruje+obraz+z++ai&client=firefox-b-d&hs=PRzp&sca_esv=1ceb3cbd30d81faa&sxsrf=ANbL-n74Id81GoNUe68ltatzNtnYnkU7tA%3A1780219848173&ei=yP8bavCkCse7xc8Pg_nogAE&biw=1728&bih=810&ved=0ahUKEwjwqLDdm-OUAxXHXfEDHYM8GhAQ4dUDCBA&uact=5&oq=firefox+akceleruje+obraz+z++ai&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiHmZpcmVmb3ggYWtjZWxlcnVqZSBvYnJheiB6ICBhaTIFEAAY7wUyBRAAGO8FMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogQyBRAAGO8FSNRdUI0LWP1acAF4AZABAJgBdKAB7guqAQQxOC4yuAEDyAEA-AEBmAIVoAKiDMICChAAGEcY1gQYsAPCAgYQABgHGB7CAgUQABiABMICCBAAGAcYHhgKwgIGEAAYHhgNwgIIEAAYCBgeGA3CAggQIRigARjDBMICChAhGAoYoAEYwwSYAwCIBgGQBgKSBwQxOS4yoAfETrIHBDE4LjK4B6AMwgcGNC4xNC4zyAcbgAgB&sclient=gws-wiz-serp Pewnie dla tego u mnie to działa płynnie.
Pentium D 2 003 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja 3 minuty temu, skypan napisał(a): Mały OT. Ten filmik jest z samej gry ? Oświetlenie to jakiś dramat. Twarz przepalona jak by ją 1000W lampą potraktowali. To po jakichś modach na pseudorealizm i pewnie jakieś inne. 7 minut temu, wamak napisał(a): Samo użycie CPU nie jest do końca miarodajne, ponieważ: Firefox: 50% Chrome: 70% I tu i tu jest 77W. Jednak na Firefoksie jest płynnie, na Chrome już nie do końca. W chromie jest ten tryb AI i jakieś dymy były, że 4GB na dysku ten szpieg zabiera.
leven 967 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Mody nie mają znaczenia, skoro każdy z Nas ma inne wyniki na swoich platformach. Filmik jest ten sam, a wyniki u Nas inne
skypan 2 070 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @Pentium D To chyba jakiś "realizm weselny" z lat 90-tych gdzie waliło się 1000W lampami po ludziach. @leven Tu nie chodzi o wyniki ale jak ten filmik wygląda. Tragedia.
bourne2008 1 817 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 4 minuty temu, Pentium D napisał(a): To po jakichś modach na pseudorealizm i pewnie jakieś inne. Te "jakieś inne" są całkiem "duże". 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 2x 8k Japan, spokojnie wystarcza na 9800x3d przy firefoxie, ale i tak plynnosc to nie 60fps co najwyzej 30fps
leven 967 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Tragicznie, to fakt, ale tutaj jest rozmowa o użyciu CPU w 8K.
Pentium D 2 003 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja 7 minut temu, maxmaster027 napisał(a): jakby ktos chcial sprawdzic Japończyk trochę łagodniejszy niż RE9 1
Pan Ciastovy 125 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) na 5600x średni stuttering *włączona akceleracja gpu -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Wyłączona akceleracja gpu, nic się nie zmieniło Edytowane 31 Maja przez Pan Ciastovy 1
bourne2008 1 817 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) GTX1660 to za mało Sprzętowe dekodowanie kodeka AV1 jest dopiero od RTX3xxx (częściowe) a pełne dopiero od RTX4xxx. Edytowane 31 Maja przez bourne2008
Rekomendowane odpowiedzi