Jaycob 3 178 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 8 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Rozumiem politykę ex'ów, nie mam nic przeciwko ex'owi konsolowemu, ale nigdy w życiu nie będę wspierał polityki ex'ów na tylko jedną właściwą platformę. Nintendo w ten sposób zabija całe marki, trzymając je u siebie - np. Fire Emblem czy Xenoblade - jakie to są fajne gry, jakie to są zajebiste historie, ale wiele osób nigdy od nich nie dotrze przez tą blokadę. Za miesiąc np. wychodzi nowy Fire Emblem - oddałbym wszystko żeby móc go ograć na PC, a będę musiał się męczyć na konsoli i TV, i jeszcze kombinować żeby podłączyć mojego pada, bo nienawidzę joy-cona. Nintendo Switch Pro Controller Twoim rozwiązaniem. Ja mam tańszy 8BitDo Ultimate 2 i także świetnie działa ze Pstryczkiem i PC - zero kombinowania. Odnośnie zabijania marek...Gdyby Fire Emblem, Xenoblade, czy Mariany były dostępne normalnie na PC, X i PS, to po co właściwie kupować Nintendo? Nintendo nie konkuruje przecież z innymi konsolami mocą. Ich przewagą są właśnie exy. A rynek handheldów jest już konkretnie zasypany sprzętem typu Steam Deck, ROG Ally, Legion Go... i na ich tle big N nie miało by szans gdyby nie ich własne gry.
slafec 198 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Za dużo tych trailerów z FF7 Part 3 w ostatnim czasie... Premiera 8 kwietnia. 2
Pavel87 953 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Mam nadzieję, że będzie zdecydowanie mniej wielu guano-aktywności w tej ostatniej części. Chociaż obawiam się, że będzie więcej patrząc jak tam sobie latają statkiem po mapie
Jaycob 3 178 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Zagram tylko dla fabuły i walki, bo uwielbiam ten system. W te minigierki szkoda mi tym razem pchać chociażby minuty, a widać, że zapychaczy będzie jeszcze więcej. Szkoda też, że plotki o polskiej wersji językowej się nie sprawdziły. 1
Pavel87 953 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ja pewnie zrobię tak samo. Po mapie widać mnóstwo rozsianych ikonek, pewnie nowe potwory do ubicia, króliczki do odnalezienia, znowu jakiś gimbazowy Chadley czy inna cholera. Fabuła na 30 godzin, poboczne aktywności na 100. Obejdzie się 1
caleb59 2 495 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ale tną content żeby chamsko zarobić. Historia Sepirotha była w całości w grze, tak samo Vincent i Turki. 1
Jaycob 3 178 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Przecież content był już dawny pocięty na 3 części.
Winter 109 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Mam złą wiadomość. Będzie Denuvo w tej części.
ODIN85 5 310 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Zanim wszystko spolszczą to już nie będzie
slafec 198 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Story DLC 1 & 2. Czy to znaczy, że w grze nie zobaczymy definitywnego finału i trzeba będzie czekać na dodatki, które rozwiną/domkną wszystkie wątki? Coraz mniej mam ochotę na ten tytuł.
azgan 2 161 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 19 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Doją na maxa Kupię jak będzie całość z wszystkimi DLC w promocyjnej cenie 1
Winter 109 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 4.09.2026 o 09:07, slafec napisał(a): Story DLC 1 & 2. Czy to znaczy, że w grze nie zobaczymy definitywnego finału i trzeba będzie czekać na dodatki, które rozwiną/domkną wszystkie wątki? Coraz mniej mam ochotę na ten tytuł. Raczej spodziewam sie troche historii Sephirotha na podstawie Ever Crisis. Dodali tam mnostwo nowych watkow - jak byl mlody i jak zdobyl Masamune, swoj miecz.
brainq 77 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 3.09.2026 o 19:07, Winter napisał(a): Aha czyli jednak poczekam jak wyjdą DLC i dopiero ogram. 1
Reddzik 4 329 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września https://videocardz.com/newz/final-fantasy-7-revelation-will-require-around-200gb-of-storage 2
Element Wojny 5 758 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Skoro tak, to tak. Poczeka się na jakieś definitive edition.
Pavel87 953 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): https://videocardz.com/newz/final-fantasy-7-revelation-will-require-around-200gb-of-storage Chadley lubi to 😄 1
Zas 480 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Warto kupić Rebirth w obecnej promocji? Bo pamiętam, że widziałem jakiś film na YT w którym twierdzili, że bardzo mocno zmieniono pierwowzór - tzn oddano sporo dziwnych momentów z dziwnym poczuciem humoru, wypaczono sens dialogów... Ja ogólnie średnio toleruję japońskie poczucie humoru i te ich sposoby na obniżenie napięcia, więc jeśli w i tak dziwnym świecie jeszcze to podkręcono (kojarzę jakąś absurdalną scenę w barze), to szkoda tracić 35 zł. Sorry za off-top, ale nawet nie wiem czy jest jakiś wątek o Rebirth. Edytowane 19 Września przez Zas
Element Wojny 5 758 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września 10 godzin temu, Zas napisał(a): Warto kupić Rebirth w obecnej promocji? Tak, ale nie rób questów Chadleya - żadnych, ani urwa jednego - zaoszczędzisz jakieś 50h i mnóstwo nerwów na tego pajaca. 1
ODIN85 5 310 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września 10 godzin temu, Zas napisał(a): Warto kupić Rebirth w obecnej promocji? Bo pamiętam, że widziałem jakiś film na YT w którym twierdzili, że bardzo mocno zmieniono pierwowzór - tzn oddano sporo dziwnych momentów z dziwnym poczuciem humoru, wypaczono sens dialogów... Ja ogólnie średnio toleruję japońskie poczucie humoru i te ich sposoby na obniżenie napięcia, więc jeśli w i tak dziwnym świecie jeszcze to podkręcono (kojarzę jakąś absurdalną scenę w barze), to szkoda tracić 35 zł. Sorry za off-top, ale nawet nie wiem czy jest jakiś wątek o Rebirth. Nie warto. Czekaj na całość bo jak teraz ograsz to zapomnisz o co chodziło.
Element Wojny 5 758 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września ograłem ponad rok temu i jakoś pamiętam o co chodziło. może warto wybrać się do lekarza?
Element Wojny 5 758 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września No cóż, w takim wypadku, wyrazy współczucia.
Rekomendowane odpowiedzi