Pamięć Ram
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Aaa cholera, miesza mi się w deklu przez te przeziębienie Szczepienie na grypę jest dosyć skuteczne, w zeszłym roku całą naszą trójkę przeorała grypa, dla mnie już nie było tego antybiotyku na wirusa grypy w aptekach w promieniu 50km to leczyłem się domowymi sposobami -
Przez Doamdor · Opublikowano
Nadal jest taniej i to wersja 1TB, a nie 512GB. Nie widzę sensu dawać Januszom zarobić, tak samo było z moim obecnym smartfonem, kupiony 1800 zł taniej niż w sklepie. -
Przez galakty · Opublikowano
Ja i tak w domu siedzę, najwyżej sobie nadgodziny odbiorę. Ale dawno mnie tak nie wzięło, chyba rozważę szczepienie na kolejny sezon. -
Przez dannykay · Opublikowano
Nie no ja to nie. Dopiero skończyłem 3 tyg rodzicielskiego, więc by mnie zastrzelili w firmie Odpisywałem @galakty -
Przez galakty · Opublikowano
Generalnie ja bym zrzucił na pośrednika wszystko, od telefonów, pokazywania mieszkania, ogarniania papierów, notariusza itp - Ty tylko do podpisów. Inaczej szkoda kasy. Z drugiej strony jak tam nie mieszkasz to masz nieco łatwiej, najgorzej to sprzedawać mieszkanie w którym się jest - każdy chce oglądać popołudniu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi