windows10 Problem podczas włączania komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ali · Opublikowano
https://allegro.pl/oferta/joystick-pxn-pxn-2113-pro-kontroler-do-grania-przewodowy-15616192954 cos takiego da rade? potrzebuje cos budzetowego zeby se polatac i zobaczyc co to ten flight simulator - w 2020 gralem na padzie ale sie odbilem (a tutaj jednak mamy helikoptery i inne ciekawe rzeczy), na klawiaturze SIE PO PROSTU NIE DA "podłacz se pada" - wiem wiem, ale oddalem mlodemu do konsoli, wiec jak mam kupowac pada to chyba wole cos takiego j.w -
Przez MJRegul · Opublikowano
@galakty niepotrzebnie sprzedałem 4070 kumplowi jak miałem fazę na nie granie teraz już 4070 ani 4070 Super nie kupię w wersji Founders a tylko takie mnie interesują jak coś No i 2060 póki co dawała radę w 1440p na niskich detalach ale teraz Stalker mi pokazał że nie ma bata, 6GB Vram to za mało...wyciek pamięci i 5-10-15fps. Na szczęście jest jeszcze XSX -
Przez Qrdello · Opublikowano
To raczej pewne, że produkują od dawna. Edycje anniversary były zapowiedziane z 3-4 miesiące temu, albo i dalej - więc w produkcji musiały być wcześniej. -
Przez lukadd · Opublikowano
Jak na razie świetnie, nic nie driftuje, można ustawić niskie(zerowe) martwe strefy, gałki bardzo precyzyjne, lepsze jak w padzie od xboxa. Jedynie krzyżak trochę taki roztelepany i głośnawy, ale jak by się sprawdzał w mordobiciach i czy lepiej od tego xboxowego to nie wiem bo nie grałem w takie gierki jeszcze -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
To ja Ci mówię, że na dzień dzisiejszy ps 5 w trybie z RT(lub też bez) ma mniejszy stuttering niż mój pc ze stopki bez RT. I nie, nie jestem jedynym, ani nawet w mniejszości z tym problemem. UE 5 to padaka, każda gra na PC ma traverersal stuttering, tydzien/dwa temu latało info, że devowie z cdpr znalezli jak sobie z tym poradzisz i sam epic zaimplementował ten patch u siebie, pewnie dopiero gry z ue5.5 to będą mieć, stalker chyba na 5.1 jest oparty. U mnie w obu grach mam powiedzmy 70-80 fps, w stalker więcej bo mam Generator odpalony, I pomimo tego czuć chrupneicia co chwilę. Może są one widoczne bardziej na oled, nie wiem. Ale wiem za to, że sterowanie myszka jest mega irytujące przez to. Oby, ja dzisiaj wracam do msfs o ile serwery się nie wyhuśtają
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi