DDR4 G.Skill - zagadka zupełna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No i to jest dramat, z tym nie ma co się kłócić. BTW - myślałem, że jakaś prawniczka, skoro wyjeżdżasz z kastą... a to tylko córka lekarzy. A żebyś się nie czepiał, że omijam afery KO, to w przeciwieństwie do prawej strony i jej bohatera - pogromcy gminnego asfaltu - nie zamierzam bronić decyzji Tuska o kandydaturze do TK. To jest kretynizm jakich mało, wchodzą w buty PiS z uśmiechem na ustach licząc chyba, że betonowy elektorat przyklaśnie temu tak samo jak komuchowi Piotrowiczowi i wariatce Pawłowicz. Obawiam się, że część może nie przyklasnąć. Siłowo to wystarczy tam wejść z policją, a nie ze "swoim" sędzią... -
Przez Hero586 · Opublikowano
Dobra tak to finalnie wyszło. AIDA64 w trybie hypervisor, ale nie chce tego specjalnie zmieniać, bo korzystam z róznych wirtualizacji na komputerze. Ogólnie miałem nadzieje, że sprawniej to pójdzie, ale tWR napsuł mi sporo krwi bo zjechaniui z timingami i powodował mi dziwne zwiechy podczas testów i zanim rozgryzłem o co chodzi stracilem sporo czasu. Na ten moment zostawiam jak jest jakiś dłuższy test zapodam w przyszłym tygodniu i potestuje sobie niższe napięcia. W sumie będę wdzięczy za sugestię czy profil DDR5 Ryzen3D @ anta777 się do tego nada . Przy okazji dziękuje wszystkim za pomoc w sumie nie spodziwałem się takiego zaangażowania . -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Do tego zakrzywiony 🤮 Do 5K tylko 5090 screen-20251108-140537~2.mp4
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi