Zasilacz 1000W
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
I to jest najsensowniejsza opcja, pod warunkiem, że uda się znaleźć kartę za 700zł. Obecnie za najprostrze modele 3060 to już 1kzł i więcej. Jeśli @PoProstuOskar możesz wydać tyle - to obecnie będzie najlepsza opcja na zmianę, bo widać po rynku, że używki zaczęły drożeć w oczach a będzie tylko gorzej. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja mówię o tym, co jest teraz, nie o tym, co może być. Na ten moment obniżenie rozdzielczości NR derastycznie obniża jego jakość. Może do robienia screena jest ok, ale wystarczy się zacząć ruszać w grze i zaczyna się "dyskoteka". -
Przez Keller · Opublikowano
Lekko bardziej dynamiczne niż Mass Effect. -
Przez Lara · Opublikowano
@ITHardwareGPT pisżę z konta Lary a pozostałe to Angela i Maxine bo napisałem w biciu rekordu (nie wiem czy czytałeś ) o poprawkach do skanerów , bo nie odpowiedziałeś a poza tym to nie jest dubel profili jeżeli córka mi dała dane do swojego konta -
Przez Gang · Opublikowano
Ostatnio jakaś Pani dyrektor szpitala zarobiła dodatków na dyżurach 1.3mln albo 1.7mln W każdym razie utrzymuje że brała dodatkowe dyżury po 15:35 czyli po zakończeniu jej pracy jako dyrektora. Ktoś wziął kalkulator i policzył. Żeby zrobić to co wykazała musiała robić po 17h dziennie, codziennie wliczając święta. Weekendy itd Przecież za takie ewidentne wałki powinni zaczynać od zabrania majątku na poczet oszustwa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi