Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, janek25 napisał(a):

Jesli chodzi o igpu intela to wole

Moze suport maly ale za to nie ma supportu to nie tną jakosci obrazu

jesli konczysz na 2015 to mozesz grafe z 2015

To nie dyskusja,powtarzamy abecadło

Ja mam jakas integre z AMD cos tam poprzestawialem po swojemu i bez problemu full hd.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego ten temat ma 3 strony. Karty za 300-350zł typu gtx1070, 1660ti odpalają gry do 2019r~ na full ustawieniach, kosztują na tyle mało że nawet jakby za pół roku sie zepsuła to sie kupi drugą poprostu... A tu wyskakują ludzie z kartami za 2tyś zł :boink:
Polecam jeszcze raz spojrzeć na nazwe tematu i niech autor sie zdecyduje czy gra w starocie czy nowe gierki, wtedy wiadomo brać najmocniejsze na co budżet pozwala.

Opublikowano (edytowane)

Do 10+ letnich gier? XD 

7 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Dla każdego tania znaczy co innego, ja wyrwałem GTX'a 770 za 45zł z wysyłką za free, to jest prawdziwie tania karta :P

za tyle to sam bym wzial aby w szufladzie leżał ;) jeszcze powiedz że 4gb

Edytowane przez kubon
Opublikowano

za jej czasów to tylko tylko tomb rider rise ,tak samo jak i 980ti

Karta GeForce GTX 980 Ti posiada 6 GB pamięci VRAM. Ustawienie tekstur na „Ultra” w grze Rise of the Tomb Raider wymaga ponad 6 GB VRAM w wyższych rozdzielczościach, co powoduje przycięcia i spadki płynności. Aby temu zapobiec, warto obniżyć tekstury do poziomu „High” lub dostosować inne opcje graficzne. [1]

Opublikowano

I tak najlepszym rozwiązaniem do gier do 2015 roku jest sprzedaż ryzena 7700 i zakup 8600g. 
Ogra wszystko w full hd na maksa i jeszcze mu za to zapłacą ze 100-150zl bez ryzyka że mundur karta zepsuje albo że ma starą pastę termoprzewodzącą itp itd

I mało prądu będzie brało