Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko : )

Chciałbym kupić nowe głośniki bo moje obecne Logitech Z506 zaczęły po prostu wyć i to nie musi być nic puszczone, wstarczy że w ogóle są włączone, no dramat.

Interesuje mnie zestaw 2.0 bo nie potrzebuje subwoofera, ten od tych logitechow i tak stoi schowany pod biurkiem

Przeznaczenie? 90% granie w gry. Głównie path of exile 2, fishing planet i city buildery różnej maści. Muzyki rzadko słucham ogólnie, jeżeli już słucham to nie zwracam uwagi na jakies separacje dźwięku itp. po prostu ma być w miare to słychać i elo.

Jakbyście mogli coś polecić do 350zł to by było super, interesuje mnie prostota gdzie po prostu wpinam głośniki do płyty głównej bez żadnych interfejsów.

Jestem też mocno zrażony do firmy creative bo miałem 3 zestawy głośników od nich i zawsze był jeden problem a mianowicie jak sobie cichutko słuchałem to one się wyłączały. Przeczytałem, że to celowy zabieg i jest to związane z jakimś oszczędzaniem energii czy inną eco funkcją.

Chciałbym poziom dźwięku zbliżony do obecnych Logitech Z506 bo przed nimi miałem Logitech 2.0 Z200 i czułem, że one jakieś słabsze były.

Edytowane przez Slayer
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Slayer napisał(a):

A jak Edifier MR3 w porównaniu do tych co teraz podlikowales? bo chyba przed edycją tez je poleciłeś

Wyglądają na gorsze ale to już musisz podrążyć. T1000 podpowiada:

image.png.3b2ec2edf13410c43334213f74a98284.png

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano
1 minutę temu, Slayer napisał(a):

A to możesz napisać cos wiecej o tych co poleciłeś? Bo tak dziwnie polecać cos komuś bez żadnego uzasadnienie :E

A skąd ja to mogę wiedzieć??? Przerabiam wszystkie głośniki na rynku do wszystkich możliwych kwot? Mam Edifiery z podpisu, grają świetnie, znalazłem dobrą promke na ich stronie do zaleconej kwoty i tyle. Czego ty jeszcze ode mnie wymagasz??? :red:

• Haha 1