Klakier1984 852 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września P2P u mnie przynajmniej działa. Z konfiguracją to hasło do WI-FI możesz sobie ustawić
Kyle Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września W dniu 28.08.2026 o 18:11, ACH napisał(a): Najwyraźniej stary klient , to znacznie gorszy klient. Stary i stały klient, to jest coś, czego takie firmy nie potrzebują (bo to samo tyczy się np. Netia). Także chcesz lepiej i taniej, to zmień operatora
aureumchaos Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 2 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): P2P u mnie przynajmniej działa. Z konfiguracją to hasło do WI-FI możesz sobie ustawić ale tylko haslo? nie ma dostepu do routera zeby ustawic sobie np inny kanal, inne ustwienia sieci itp?
Camis Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Torrenty działają bez problemu to nie te czasy żeby operator blokował.
Klakier1984 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 3 godziny temu, aureumchaos napisał(a): ale tylko haslo? nie ma dostepu do routera zeby ustawic sobie np inny kanal, inne ustwienia sieci itp? Mogę wybrać jakie pasma mają działać (2,4 lub 5 GHz) mogę ograniczać dostęp do sieci dla każdego z urządzeń wedle uznania, w pewnym zakresie można zmieniać ustawienia sieci. Model fun box 6 można na necie trochę info wyszperać. Edytowane 3 Września przez Klakier1984
aureumchaos Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września To jest max co mi oferuja, nie ma szybszego internetu na mojej ulicy w kamienicy. Szkoda bo chcialbym szybszy. Modem fun box 7 niby. No i technologia HFC no ale z G bata nie ukrecisz.
nozownikzberlina Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września W dniu 3.09.2026 o 12:10, Klakier1984 napisał(a): P2P u mnie przynajmniej działa. Z konfiguracją to hasło do WI-FI możesz sobie ustawić ale to odblokowane porty masz? 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): To jest max co mi oferuja, nie ma szybszego internetu na mojej ulicy w kamienicy. Szkoda bo chcialbym szybszy. Modem fun box 7 niby. No i technologia HFC no ale z G bata nie ukrecisz. a w sumie po co ci szybszy?
aureumchaos Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Bo czesto odinstalowuje i instaluje na drugi dzien ponownie gry jak wychodza mody ktore chce sprawdzić... Lub naszla mnie ochota zeby ograc jeszze raz a potem sie rozmyslam... Gry teraz maja po 100gb i dlaczego mialbym dlugi oczekac? Jak mialem 0,5 to malo nie umarlem przed monitorem... Teraz mam 1gbps (jak akurat dziala) i juz jest w miare ok. Nawet idizie na raz np z ubi i steam sciagac... Marzyl mi sie 2gbps.... Edytowane 4 Września przez aureumchaos
Camis Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Teraz często 2Gbps na FTTH jest na promocjach taniej niż opcja 600Mbps
ODIN85 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 5 godzin temu, aureumchaos napisał(a): Bo czesto odinstalowuje i instaluje na drugi dzien ponownie gry jak wychodza mody ktore chce sprawdzić... Lub naszla mnie ochota zeby ograc jeszze raz a potem sie rozmyslam... Gry teraz maja po 100gb i dlaczego mialbym dlugi oczekac? Jak mialem 0,5 to malo nie umarlem przed monitorem... Teraz mam 1gbps (jak akurat dziala) i juz jest w miare ok. Nawet idizie na raz np z ubi i steam sciagac... Marzyl mi sie 2gbps.... Serio Cię zbawi 10min zamiast 15?
aureumchaos Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Czas to jedyna rzecz jakiej ciągle mi brakuje i jakiej nie mogę kupić, nabyć... Siadam, mam ochotę to ściągam i tak chce jak najszybciej bo czasem mam tylko te 30 minut.
Rekomendowane odpowiedzi