Czy Orange nie chce mieć starych klientów?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
SF3: montaż w październiku/listopadzie 2025r. ~12 tys. km w okresie październik/listopad do ~połowy czerwca 2026 na tylnej osi, a następnie ~8 tys. km w okresie ~połowa czerwca do teraz na osi przedniej. M.in ~3500 kilometrów urlopu w czerwcu/lipcu po europie (bezpłatne drogi m.in, Austrii, pogranicza włosko-słoweńskiego czy Chorwacji / Istria w tym sporo dróg w górach) czy 6-dniowy wypad przełajowy Śląsk -> wyspa Rugia i wybrzeżem od Rugii po Hel -> Śląsk (~2300 kilometrów). Także opona w czerwce upały (35+) była m.in silnie eksploatowana na górskich przełęczach. Widoczny na oponie wskaźnik bieżnika to tzw. zimowy wskaźnik bieżnika, wskazujący 4mm. W rozmiarze jakim mam testy / opisy sugerują, że fabrycznie bieżnika było w zakresie 6.4 - 6.8mm. Zakładając optymistycznie, że było to 6.8mm to po ~20 tys. km dla prostego rachunku poszło ~2.8mm bieżnika. Przy ~40 tys. km i tym samym sposobie użytkowania zszedłbym poniżej dopuszczalnej wysokości w Polsce, a gdzie tam 50 czy 60 tys. km. I tak, byłem tego świadomy. Ogółem zrobią ze mną 2x sezon jesień zima (25/26 i 26/27), 2x sezon wiosna/lato (26 i 27) i na zimę 27/28 do zmiany. Wyjdzie podobnie jak poprzednie Hankook 4S, czyli ~32 tys. km i wymiana. -
Przez CLOWN · Opublikowano
Jak byście się chcieli odciąć od globalny DNS-ów z lepszym zabezpieczeniem DDoS: https://gcore.com/public-dns -
Przez Jaycob · Opublikowano
Swoją drogą QTE mogliby wyłączyć. Zawsze mnie to w grach irytowało, trzeba wciskać jakieś losowe przyciski, a gameplayowo i tak nic to nie dodaje. Wolę już, żeby takie scenki po prostu leciały bez tego typu przerywników. -
Przez Kyle · Opublikowano
... no i w 99% przypadków jeżdżą jak napisałem. To tak jak hamulce - bez ABS "się da" zahamować lepiej niż z ABS, ale w codziennej jeździe, przez typowego kierowcę, w awaryjnej sytuacji, przy ABS będzie o niebo lepiej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi