Nino0909 Napisano June 23, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 23, 2020 Siema mam problem z ikonką jak kliknę na ikonkę np w mój komputer to mi się zaznacza co robić pomóżcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano June 24, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 24, 2020 Pokaż screena bo chyba wiem o co chodzi ale nie mam pewności: Sprawdz czy to masz zaznaczone bo to moze to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano June 24, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 24, 2020 (edytowany) Jak tu się stawia screena bo nie wiem Edytowano June 24, 2020 przez Nino0909 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano June 24, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 24, 2020 Przeciągnij obrazek na pole tekstowe albo "skopiuj obraz" w polu tekstowym użyj skrótu klawiszowego "Ctrl+v" (wklejanie) żeby wkleić obrazek. Możesz tez użyć tego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano June 24, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 24, 2020 Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano June 25, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 25, 2020 19 godzin temu, xXMateoXx320 napisał: Przeciągnij obrazek na pole tekstowe albo "skopiuj obraz" w polu tekstowym użyj skrótu klawiszowego "Ctrl+v" (wklejanie) żeby wkleić obrazek. Możesz tez użyć tego: nie zawsze to działa, ja ostatnio chciałem wstawic to nie pojawił się za nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano June 25, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 25, 2020 A na telefonie żebym przesłał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano June 30, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 30, 2020 jak wejść do tego eksploratora windows bo nie moge wejść jak wejść do eksploratora windows bo nie moge wejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 30, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano June 30, 2020 Windows + R na klawiaturze i wpisać "explorer" (bez cudzysłowów), po czym wcisnąć Enter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano June 30, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 30, 2020 Aha dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano July 2, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Kliknąłem na widok i patrze mam kropkke nad kafelkami Jak wejść w te kafelki i odznaczyć pola wyboru elementu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Nie bardzo kumam o co chodzi. Mógłbyś dorzucić jakiś screen i chodzi o telefon czy PC - gdzie problem występuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Po uruchomieniu eksploratora klikasz w ikonki w dokładnie takiej kolejności jak na poniższym zrzucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 WoW ilość dysków zaskakuje Jaka jest łączna pojemność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Dysków nie ma tak wiele, jak partycji na nich Łączna pojemność nie szokuje, 4 TB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 1 minutę temu, tomcug napisał: Dysków nie ma tak wiele, jak partycji na nich Łączna pojemność nie szokuje, 4 TB. Po co ci aż taki alfabet w eksplolatorze plików XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Na większości na nich są poinstalowane różne systemy operacyjne, po prostu potrzebuję do testów mieć ich więcej niż jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 No tak, jeśli chcemy dobrze przetestować sprzęt to jest dużo zabawy z tym, jak gdzie na czym i jak pójdzie z jakimi wynikami. lekka masakra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano July 3, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 (edytowany) I nic próbowałem zrobić tak jak mi wysłałeś i nic dalej tak samo jest pomóż tomcug Edytowano July 4, 2020 przez Nino0909 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nino0909 Napisano July 7, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 7, 2020 I nic próbowałem zrobić tak jak mi wysłałeś i nic dalej tak samo jest proszę pomóżcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 7, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 7, 2020 Może pokaz nam screeny z tego - bo My nie wiemy jak to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 7, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 7, 2020 Nagraj film telefonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się