Wyszperane okazje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Najwyżej poczeka się do sierpnia bo wtedy nikt nie gra i ceny spadają -
Przez voltq · Opublikowano
@Camis Ciekawe jakie fikołki w drugiej turze będzie robił Trzaskowski i Nawrocki żeby przekonać do siebie wyborców konfederacji do głosowania na siebie Jedyna niespodzianka tych wyborów będzie 3 miejsce mentzena i porażka lewicy i PSL/2050 W drugiej turze wygra Trzaskowski bo PiS sam mu oddał zwycięstwo wystawiając takiego kandydata -
Przez nietypowy · Opublikowano
Wow, promka. Użytkownik I dobrze, że mamy chociaż wybór. Tym bardziej, że Vulkan jest bardzo przyjemny w działaniu. Bez przesady z tym poborem prądu w idle. Nikt od tej różnicy w skali roku nie zbankrutuje, są ważniejsze rzeczy jak np. kultura działania. Sposób działania wentyli może kategorycznie przekreślić sens zakupu. Oczywiście, że taka konieczność kombinowania nie powinna mieć w ogóle miejsca, bo to oznacza, że areczki już fabrycznie nie są dla masowego klienta np. typowego michałka. Zresztą michałek i tak kupi absurdalnie drogą kartę od zielonych, chociażby dlatego, że nic innego nie istnieje, a radeony to się panie grzeją i psują gry Karty Intela (przynajmniej jeszcze 2 gen, ale 3 też pewnie będzie miała taką samą zasadę działania) nie są dla każdego. Mało tego, one są dla świadomych osób, które wiedzą co jak dlaczego po co i tylko dla nich. W sumie nic dziwnego, że sami się przyznają do wypuszczenia małej ilości sztuk bez kontynuacji, a swoje foundersy nazywają limitowanymi. Ma to sens. -
Przez Adikon · Opublikowano
@some1próbowałem jakiś czas temu przez ich aplikację to pokazywało, że niby mam najnowszy 🤷 -
Przez galakty · Opublikowano
Ja i tak od 2-3 msc nie gram, szkoda nerwów na to badziewie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi