zbazin Napisano July 16, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 Witam mam kilka pytań odnośnie streamowania. Zamierzam streamować warzona i kilka innych podobnych gier. Moj komputer to gtx 1070 Palit Gamerock, Procesor i7-7700k 16 Gb ram. Mój internet to 600/50 Mbit/s I mam pytanie czy dało by rade streamować w 1080p? Jeśli nie to co zmienić. Z góry dzięki za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 16, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 Myśle ze tak, ale najlepiej jak sam to przetestujesz robiąc testowy stream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbazin Napisano July 16, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 Ok, a jaką mniej więcej przepustowość ustawić w obs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 16, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 około 3000-4500 i sprawdź czy ty jako streamer i widz będą mieli dobry obraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbazin Napisano July 16, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 Ok dzięki zobaczę jak działa i jak będę miał pytania jeszcze jakieś to będę pisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 16, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 Skorzystaj ze wsparcia NVENC i nie powinno być problemów wtedy https://www.nvidia.com/en-us/geforce/guides/broadcasting-guide/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbazin Napisano July 16, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 16, 2020 O dzięki wielkie nie wiedziałem że takie coś istnieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się