Zestaw do 6.000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Teraz są dobre do wallcowania. Refresh będą dobre do calej reszty -
Przez galakty · Opublikowano
To proteza. SteamOS ma tę zaletę że grasz sobie, pauzujesz, usypiasz, wracasz wieczorem do tego samego momentu w 5 sekund. Nakładka to najmniejsza zaleta. -
Przez @MUZ · Opublikowano
Mad Max to był sztos na tamte czasy. W sumie i trochę się broni dzisiaj. No i miał masę zawartości, fajną walkę, rozwałkę autem, widoczki - dobra gra. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Niby tak, ale te materiały są bardzo rzadkie (?). Mam ich zaledwie kilka po kilkunastu godzinach gry, więc wydaje mi się, że prościej i taniej jest po prostu przekuć zestaw u kowala, żeby był na aktualnym poziomie. Gram na ekspercie i podobno to ten "oryginalny" poziom sprzed dodania poziomów trudności. Jak na razie najbardziej wymęczyli mnie Viper i Maluca (jakieś kilkanaście podejść). Co do odbicia (reflection), także rzadko go używam, przewaznie tylko jak przeciwnik wykonuje wolne ciosy, a tak to bardzo ciężko mi wyczuć moment uderzenia: mam wrażenie, że okienko jest niezwykle ciasne. Zapewne dlatego, że udana kontra jest zbyt OP, zabiera około 50% staminy wroga. :) Dzięki za tipa z bossem.;) Klimatem dla mnie najbardziej zbliżone są do DS3.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi