Obudowa, zasilacz, chłodzenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja musiałem przy tych memkach 4x8 3800 dawać soc powyżej 1.1v na wszystkich cpu przed 5800x3d i z ciekawości na x3d zacząłem się swego czasu bawić do ilu zejdę najniżej i rok siedzę na 0.963v (zawsze to 2,5w mniej ogólnego poboru względem 1.1 ) poniżej 0.963 też działa ale już np na 0.95v występowały jakieś pyknięcia dźwięku w grach. Co do usb to ja w ogóle kilka dni temu byłem w szoku że praktycznie w 2025r ktoś ma jeszcze te stare zapomniane problemy z usb na am4 -
Przez lukadd · Opublikowano
Tu nie chodzi nawet o beta testerów. Twórcy na 100% sobie zdawali sprawę z tych wszystkich błędów i niedoróbek przy kompilacji premierowego buildu. Całkowicie ta gra jest nie do naprawienia, ale z grubsza ogarną jak będą intensywnie pracować, ale to nie zajmie miesiąc czy dwa. Tylko raczej rok+, albo chociaż grube miesiące na najważniejsze rzeczy -
Przez doman18 · Opublikowano
Bo kasiorki poczebujom A poważniej: 1 milion użytkowników znajdzie więcej bugów niż tam 10 testerów. A że gracze od paru lat przyzwyczajeni że wydawane gry są w wersji alfa, więc ponarzekają ponarzekają i później przestają. Bo stety niestety ale większość zamiast poczekać, ochłonąć aż zapaleńcy dostarczą devom materiału do fiksowania to się rzuca jak pies na jeża. I później płacz. "Bo ja chcem gierkę już! Ale jest popsutaaaa!". Ja do tej pory Cyberpunka nie kupiłem i pewnie już nie kupię (chyba że w jakiejś przecenie za 30zł). Bo to co odwalił CPR to jest jawna kpina z graczy/fanów. -
Przez DEFTONES101 · Opublikowano
12 GB też potrafi zapchać, a na maksymalnych ustawieniach zdecydowanie. Gra najlepiej działa na 16GB i więcej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi