Komputer gamingowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lypton · Opublikowano
Jest kolorowo, jest campowo, nie wstydzą się growych korzeni (charakteryzacja i kostiumy), choreografia wydaj się ok, a za reżyserię i scenariusz odpowiadają goście od absurdalnego The Eric Andre Show. Kciuk w górę. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Promocja z pringelsów była de Best sam nastukałem na 3 lata do przodu bo maksymalnie chyba tylko tyle było można, o ile mnie pamięć nie myli było to w 2021 roku 🤪 -
Przez LeBomB · Opublikowano
@rzymo no Lidl wprowadza swoim systemem dużo zamieszania. Tego już raczej nie udowodnisz i teraz zamiast otrzymać kasę to musisz wykorzystać kupon w tym sklepie... Ja póki co mam najlepsze doświadczenia z Auchan. Oddaję butelki, potem podchodzę do informacji i dostaję kasę. Nie trzeba czekać w kolejce do kasy, nie zdarzyło mi się żeby butelkomaty nie działały i póki co są wystarczające. @Cappucino Dobrze że ten sondaż ma się nijak do liczb podanych z systemu (linki były wczoraj i przedwczoraj wystarczy cofnąć ze 2 strony) Ponadto gminy będą najeżdżały na system, bo ucina im się jedyni surowiec w postaci PET, na którym zarabiali najwięcej bo zarabiali na nim podwójnie, raz za wywóz, raz za sprzedaż surowca. Jak to jest ten "kluczowy element systemu" to im nie chodzi o nic więcej jak też o kasę. Tu jest wyłącznie bój o to kto ma sprzedawać ten surowiec do firmy, która go przetwarza, o nic więcej. Jak tak dalej pójdzie to się okaże, że sprzedaż PET finansowała całe miasta -
Przez Cappucino · Opublikowano
I o to głównie w tym chodzi, ktoś po prostu dobrze zarabia na tym. https://lwowecki.info/system-kaucyjny-oszukuje/ Ale ja pisze o PET jako surowcu dla przemysłu, czymś go muszą zastąpić, więc ilość plastiku się nie zmniejszy. Pet nie trafia na wysypiska, jak już to niewielkie ilości. Ludzie już ogarniają segregacje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi