rachunki za pc
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Cokowiek z czołówki wielosezonowe czyli np. miśki CC, Goodyear Vector4 season, czy co tam teraz na topie Myślę, że co tańsze z pierwszej 5tki https://www.wyborkierowcow.pl/test-opon-calorocznych-ranking-2025-2026/ -
Przez lukadd · Opublikowano
@Doamdor Ale wystarczy jakaś wada fabryczna, babol czy coś i się bujaj u chińczyka. W EU rękojmia, niezgodność towaru z umową i kasa do ręki. Swojego czasu ludzie się rzucili na Ali na 9800x3d za 1500zeta i wysyła z francji. Bo u nas 2k i jaki fajny deal. Tylko, ze nikt nie pomyślał, ze to tray, czyli nici z gwarancji AMD. Jakaś firemka krzak założona kilka miesięcy wrześniej przez chińczyka na jakimś zadupiu w francji itd. Ja dałem więcej za boxa i spokój, procek padł, rma bezpośrednio do AMD, 10 minut zgłoszone, na drugi dzień rano już etykieta do wysyłki express do Czech czekała na mailu, proca nowego boxa miałem z powrotem po tygodniu u siebie na chacie -
Przez Petru23 · Opublikowano
Covid sam z siebie nie orał aż tak I liczcie się z różnymi, nietypowymi przejściami "typowych" chorob. Od czasu napływu milionów ludzi z Ukrainy (kraj antyszczepionkowcow + sytuacja) typowe dla naszego obszaru geograficznego patogeny zdążyły już zmutować i organizm inaczej zaczyna reagować na pospolite przeziębienie. -
Przez VRman · Opublikowano
Masz sporo racji, ale jednak brak "wow" przez niemoc sprzętu jest ważny. A co do Unreal Engine, to chcę się łudzić, że się doczekamy dnia, w którym branża się od tego gówna odwróci. Fakt, Borderlands 4 na 9800x3d i 5090 pokazuje, że w zasadzie wszystko można zmarnować Ale właśnie też moc sprzętu by się przydała, żeby mały team zachwycony nowymi możliwościami, zechciał wpakować w grę masę ciężkiej pracy. Mnóstwo najlepszych gier powstało, bo developerzy byli autentycznie zajarani możliwościami. Choć tu można by się spierać czy to w ogóle jeszcze możliwe. Jesteśmy bez kilku miesięcy o 20 lat od pierwszej gry chodzącej na konsoli w 1080p60. Na pewno podjarka tym, że można oteksturować poligony, czy użyć digitalizowanych sampli audio, była innego kallbru
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi