Zaczyna się panowie i panie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Brolly · Opublikowano
Ja musze mieć taką wydajność że jedyne z czego jestem w stanie zrezygnować w ustawieniach to PT Ewentualnie cienie na wysokie zamiast ultra -
Przez galakty · Opublikowano
Przecież w 1440p tam trzeba zjeżdżać z detalami, a co dopiero 4K Chyba że jak zwykle mówisz tylko o Apexach i innych paździerzach to luz -
Przez slafec · Opublikowano
Batman Arkham Shadow to gra ekskluzywna na Questa 3 i pewnie nigdy nie trafi na inne platformy. @maxmaster027Behemoth jest świetny. Gra została niesłusznie zjechana w recenzjach przez content creatorów, którzy nie potrafią czytać (dostali wcześniejszy dostęp do gry z informacją, że będzie patch Day1). Metro Awakening też jest spoko. Alien Rogue Incursion z uwagi na OLED, Dulalsense i dodatkowe wibracje w goglach tak samo najlepiej ograć na PS5 (tylko trzeba poczekać aż gra zostanie załatana). -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie o takie 1440p mu chyba chodziło -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Z 2tyg temu sprzedałem 3m 4070tis za 3100... W sumie patrząc po olx/lollegro taka cena może być ciężko osiągalna w najbliższym czasie. Karta całkiem spoko, jak ktoś nie jest niewolnikiem wszystkiego na maxa w 4k, to szło bardzo komfortowo grać na 100fps+. Teraz chce właśnie kartę, gdzie da się jeszcze bardziej w prawo przesunąć suwaki, a żeby ten fps był 100+. I też czekam na nowego oleda 165hz, podobno w tym roku ma wyjść . Na 7800xt cyberbug z fsr3 jest tak niewyraźny, że wszyscy z twarzy są podobni do nikogo
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi