Pokaż co masz w środku
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? Na okrągło pouczasz tutaj ludzi, co im potrzebne, co im powinno wystarczyć, kto kiedy powinien wymieniać sprzęt (choć nie znasz niczyjej sytuacji, ale każdego masz za pozera), wrzucasz jakieś aktywne pięć minut oferty na kilka sztuk, próbując wszystkim wmówić, że tanich kości jest na rynku na kopy, a teraz co? - piszesz, że kolejne pamięci do ciebie lecą? Stary, święta idą, idź lepiej zjedz makowca albo co... (nie, nie muszę polować na oferty, bo kupiłem wszystko wcześniej - owszem, miałem szczęście, ale też nie posłuchałem takich, jak ty ) - ja wracam po kolejną porcję. 🎄 -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie zauważyłem nic takiego ale ja zawsze cięcia robiłem gdzie się dało bo nie lubię bałaganu w życiu taka choroba -
Przez TheMr. · Opublikowano
"Zacznijmy od tego, że jakim cudem Ukraina mogła zapanować nad bezpieczeństwem, jeśli szef lokalnych sił bezpieczeństwa był zwykłym kacapem, wplątanym w tą rusko-putinowską prowokację. Zaraz po akcji w Odessie, gdzie zrobił wszystko co mógł, żeby sytuacja eskalowała oraz żeby prokacapskim atakującym (tak, to kacapy zaatakowały pochód proukraiński, a nie odwrotnie) i strzelającym z prawdziwej broni kacapom (dwie pierwsze ofiary śmiertelne to zastrzeleni proukraińscy manifestanci oraz kilku postrzelonych) nikt nie przeszkadzał. Są filmy gdzie kacapy strzelają nad kordonem policji, tuż koło niej. Więc zaraz po masakrze w Odessie, szef lokalnych sił bezpieczeństwa Fuchedzhi Dmitry Vasilyevich uciekł do rassyi, gdzie otrzymał rosyjskie obywatelstwo I nie był to jedyny kacap, który maczał w tym paluchy. Ze strażą pożarną też była podobna akcja" Ale fajnie że kwiatuszek wykopuje informację sprzed zaraz prawie roku, przy okazji mijając się całkowicie z prawdą, a jedyną osobą w PL która powiela to, to Miller Płacz kacapku płacz dalej The only case completed by a final judicial decision was that in respect of the deputy head of the regional police who, having fled to Russia, was convicted in absentia for complicity in organising mass riots. (...) The Court’s role was to examine the applicants’ complaints purely in relation to Ukraine’s international responsibility under the Convention, regardless of the fact that some wrongdoings were attributable to specific former Ukrainian local officials who in the meantime had fled to the Russian Federation, had become Russian citizens and had even built a career there against the background of the Russian large-scale military invasion of Ukraine. -
Przez CS_pAqu · Opublikowano
@Pentium D, przykro mi, ale muszę Cię przebić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi