Jaka karta graficzna?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pliki upscalerow sa zawsze w grze dlatego nie mozna ich podmienić Wersja sterownika nie ma tu nic do rzeczy To deweloper gry musi uaktualnić grę o nowe pliki a nie producent sterownika. Nie sprawdzałem na kartach AMD jak to wygląda ale z nvida to nie przejdzie. Można tylko nadpisać z poziomu aplikacji nowszą wersję. Więc jeśli pliki AMD też są w grze natywnie to przypuszczam że też to nie przejdzie bo żadna podmiana pliku nie przejdzie. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale panika z tym paliwem. 6,39 zł u mnie na Orlenie. -
Przez wallec · Opublikowano
W sumie w tej klasie można już mieć prestiżowy, dobrze wyposażony samochód https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HU3xK.html https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HS58W.html -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ty “fakt” to widzisz tylko w kiosku. Ale na pewno się nimi nie posługujesz. Ja póki co do die nie I góruje bo w warto przypominać innym, że jesteś ruskim trollem a od niedawna że chcesz sprowadzać hindusów do Polski razem z twoim russkim towarzyszem Braunienką, na którego się tak często powołujesz. Dlatego każdy twój post to stek bezmyślnych bzdur. -
Przez PIT · Opublikowano
Skuszony ceną zakupiłem sobie smartfon Samsunga na Allegro - od początku obawiałem się zakupu telefonu na tej platformie, ale sklep i opis wyglądały w porządku, także zaryzykowałem. Telefon był oznaczony jako nowy i zamblombowany w oryginalnym opakowaniu producenta. Taki też właśnie dotarł. Co do oryginalności i funkcjonowania nie wzbudził u mnie żadnych podejrzeń. No ale pierwsze lekkie zaskoczenie pojawiło się gdy kilka tekstów podczas setupu i później na powiadomieniach systemowych było po hiszpańsku, mimo ustawienia go na polski. Już wtedy się zorientowałem, że pewnie pochodzi on z dystrybucji na ten właśnie kraj, no i sprawdzając to chwilę później w systemie moje podejrzenie okazało się trafne. Do tego automatycznie wgrał mi się hiszpański systemowy pakiet językowy do tłumaczeń i AI, itp. Tego się już chyba pozbyłem ręcznie go usuwając i zastępując polskim, jednakże jakieś obawy pozostały. I teraz pytanie do ludzi, którzy może orientują się w temacie lub mają jakieś doświadczenia - czy taka sytuacja może stanowić jakiś problem? Gdzieś wyczytałem że telefon z innego regionu może nie mieć dostępu do niektórych funkcji, otrzymywać aktualizacje w innym momencie, albo nawet tracić prawo do skorzystania z gwarancji Samsunga...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi