-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sovas · Opublikowano
Tu była mowa o Time Spy i dziwnych rozjazdach. case1: 5090 - 48k 9800x3d - 16k case2: 5090 - 41k 9950x3d - 15k Spora różnica, dziwne. @Ravenik Sprawdź jeszcze w biosie, czy masz wyłączony Game Mode dla x3d i TDP limit. Może stąd niski wynik CPU. A GPU to nie mam pojęcia. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja Wam mówię że tutaj się jeszcze jakaś szopka odwali, albo z wyrokiem, albo spierdzieli jeszcze gdzieś indziej -
Przez caleb59 · Opublikowano
Problem jest taki, że Bóg wie ile tych aktualizacji jeszcze będzie. Odnoszę wrażenie, że oni mają czas i tak to ciągnąć będą - nikt normalny nie powinien wracać do grania, tam jest nadal 100kg błędów i glitchy. Nie zdziwię się, jak za jakiś czas podepną to pod "wsparcie popremierowe" i jacy to oni wspaniałomyślni byli i kreatywni naprawiając grę tyloma aktualizacjami ale już nikogo nie obchodzi, że gra na premierę była niegotowa i nas wszystkich po prostu oszukali licząc, że jakoś to będzie i fani przymkną oko bo to w końcu Stalker, a w razie czego mamy definitywny argument w postaci wojny na Ukrainie. Z Cyberpunkiem 2077 się udało to czemu oni mieliby nie zrobić podobnego numeru. -
Przez galakty · Opublikowano
Przecież wiem, ale tłumaczyli się wybuchem wojny i tym że się przenieśli. Studio dalej ze wschodu mimo wszystko. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Od zawszw najpierw włączam HDR (win+ctr+b) a dopiero potem grę. Nigdy nie miałem problemów
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi