prośbą o wycenę zestawu po rabacie z informacja na maila
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
A ja akurat będę bronił Hołownię tak samo jak broniłem Gowina. Tacy ludzie jeszcze resztkami sił chcą pokazać, że Polska nie jest w przededniu wojny domowej! Pokolenie Z oparte na grach nie wie kompletnie co to jest wojna więc mają wywalone zarówno na zagrożenie zewn. ze strony rosji i chcą uciekać (gdzie jeszcze 50 lat temu nie mówiąc o 100 latach za samo takie stwierdzenie ziomek by stracił wszystkich przyjaciół i był wytykany palcami jako miernota i tchórz, a dzisiaj niemal się tym szczyci) jak i aż się chyba rwą, żeby Polacy zaczęli do siebie strzelać. Te wszystkie stwierdzenia zarówno w życiu publicznym jak i w internecie (także w tym wątku) typu: samozaoranie, albo ten albo inny zaorał tego lub tamtego, albo ten albo tamten ogarnął tego i tamtego, albo nadużywane walenie, że ten czy tamten mówi bzdury... Rzygać mi się na to wszystko chce... Pamiętam PRL, pamiętam przemiany ustrojowe, pamiętam jak bardzo było ciężko na początku XXIw i pamiętam jak bardzo ludzie cieszyli się z pokoju (ci co pamiętali wojnę), ale też dużo o tym mówili. A teraz poj....ne dzieciaki manipulowane i wykorzystywane przez stare wygi w postaci trumpów czy kaczyńskich albo z 2 strony idolów z UE brną w wojnę domową. Bo jak tego się nie powstrzyma, a czuję, że się nie da to kwestia lat jak do tego dojdzie jak np. jedni albo drudzy już bez żadnych ogródek stworzą nową Berezę Kartuską... Ale wtedy te mocne dzieci w gębie albo na imigracji co się popisują w necie będą mieć wywalone, że będziemy mieć drugą Białoruś. Bo pisałem o jednych albo drugich, ale kolejna kadencja sejmu jak wygra PiS może być ostatnią w demokracji. Jedyna szansa w partii i RAZEM i Konfederacji, która akurat chce zakończenia tej wojny polsko-polskiej. Choć czy dla stanowisk te głodne dzieci z konfy się nie sprzedadzą? To tego też nie wiadomo. A jak tak się stanie będziemy mieć katoland bez demokracji. -
Przez Slayer · Opublikowano
W komentarzach pod materiałami już wojenki D4 vs PoE2 że się ludziom jeszcze nie znudziło. No cóż, gry kierowane do zupełnie inne targetu, przy tym ile ja gram na kompie to D4 dla mnie oferuje za mało bo w tydzień spokojnie przegram 30-40h a ta gra mam wrażenie, że kończy się na 50h grania. No ale spoko, zobaczymy, pograłbym może dla fabuły bo uwielbiam diablo lore, przeczytałem niedawno diablo wojna grzechu i było wypas. A tymczasem czekam na nowy sezon PoE2 -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
ETS 2 po UV, napięcia po grze 45min. To ten Gigabyte tak ma, na innych zasilaczach wyglądało to tak: -
Przez bofff · Opublikowano
tu masz dwa - jeden wysoko, normalnie miałbyś problem przy odpowietrzaniu z PC w pionie, ale jakbyś napełniał poziomo powinno dać radę, ale odpowietrzanie i tak na kilka razy -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Banding na zdjęciach jest po prostu przesadzony względem tego co widać w realu żywym okiem. Sam robiłem sobie zdjęcia i jak patrzyłem na zdjęcia i na monitor na danej planszy to realnie było OK. Inna sprawa, że nikt nie siedzi na statycznej planszy Grayscale 95% Przy normalnych zastosowaniach tego po prostu nie widać. Jak mam wybierać między lekkim bandingiem, a niedoskonałościami QD-OLED, VA MINILED czy tym bardziej VA/IPS, wybiorę banding Póki co nie ma nic lepszego jak 4gen Primary RGB Tandem (W)OLED i piszę to z pełną świadomością - mimo, że czekam na swojego Tandemika, który trafił na serwis ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi