Stolik pod laptop
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Może masz je podpięte pod zewnętrzny kontroler którego nie podpiął pod mobo i lecą na żywioł. Widzę że ta buda go posiada, więc obstawiałbym właśnie to. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/dyrektor-sluzby-wieziennej-odwolany-to-poklosie-ataku-w-krakowie-7151668417108672a Tusk i bodnar to skończeni idioci, to jest kolejna akcja która utwierdza mnie, że na nikogo z ich obozu już nie oddam głosu. Kolejne działanie pod publikę, oczywiście zupełnie pozbawione sensu. Czy ten facet osobiście zatrudnił strażnika-mordercę? Czy on go w ogóle znał? Czy Nowacka by straciła tekę gdyby jakiś nauczyciel kogoś zabił? Chciałbym zapytać Tuska o sens tego działania bo ja nie widzę żadnego. -
Przez VRman · Opublikowano
To byłoby najgłupsze możliwe rozwiązanie. Wiele osób, słusznie czy niesłusznie, odebrałoby to jako zwalczanie konkretnych światopoglądów, bo wiadomo, że ten wątek nie jest do chwalenia DEI w grach a do jego krytyki. Wystarczy po prostu banować każdego trola włażącego tu i robiącego burdel poprzez sranie żarem i obrażanie ludzi bez powodu, na zasadzie absurdalnego generalizowania ocierającego się już o "jesteś taki, taki i taki i na pewno robisz to, to i to, bo oddychasz, a ja widziałem już 10 takich osób, które tak się zachowywały i każda oddychała!" Sekciarstwo to straszna rzecz. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nígdy nic nie farmiłem. Czyściłem tylko mapy fabularne i nie miałem większych problemu żeby dojść do Epilogu. Problemem są tylko bossowie poboczni których można pominąć. Ci fabularni mają czytelne ataki i padają zazwyczaj za drugim trzecim razem jak opanujemy ich ruchy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi