miro 702 Opublikowano 24 Listopada 2024 Opublikowano 24 Listopada 2024 może gdzie tu już mignął, zyskujący dzięki bohu coraz większą popularność krakowski artysta MADIS, zaczynał od coverów, teraz robi swoje, widać szczególnie ostatni rok jak bardzo zyskuje na popularności. Chyba bardziej znany za granica niż u nas, Taki polski JM Jarre. Kapitalne, warto przejrzeć, koncerty na pustyni Błędowskiej czy w planetarium w Chorzowie. 1
Pentium D 1 158 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Jak to kołysze Noga sama chodzi.
Stjepan 2 376 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na dniach będzie cała dyskografia skompletowana. 1
ghostdog 900 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jakoś nigdy nie poważałem Guns N' Roses. Uważałem ich za wsioków z LA. W tych czasach to się słuchało czegoś ciężkiego i właściwie takie kapele odchodziło do lamusa na rzecz flanelowych muzyków z Seattle. Po latach stwierdzam, że szkoda że nie ma już takich zespołów. Trzeba przyznać, że mieli chwytliwe kawałki a solówki Slasha to było coś (szczególnie w November Rain). 1
Pitross20 286 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 12 lipca 2025r. będą w Warszawie grali, cały przyszły rok planują mega trasę koncertową.
j4z 936 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Nigdy nie byłem fanem Marilyn Manson, ale ostatni albumik podszedł grubo. Katuje od kilku dni i się nie nudzi.
Rekomendowane odpowiedzi