Robic afere czy nie, zdj w folderze temp
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ElKojot · Opublikowano
Wszystko razem. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Aaaa tam, w niektórych firmach mają "święto zielonego drzewka" czy inne tym podobne pomysły żeby niewierzący nie czuli się wykluczeni - boroczki jedne -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Wszystko kwestia tego czy zapewnia 60fps. Kto chce grania w 120fps i/lub RT to musi dopłacać, ale do 60fps nadal ryzen 5500 wystarcza, często nawet po skręceniu do 44w i po to m.in. byl ten test na ithardware. Po tych implementacjach RT i grach jakoś nie ciągnie mnie do włączania RT lub kupowania tych gier. CP2077 ograłem jeszcze na gtx1660ti 6gb i teraz odpalam tylko do testów, bo rozgrywka jest beznadziejna prostacka przez projekt wrogów, a klimat trzyma się bez RT, bo liczy się struktura miasta i fabuły. W3 kiedyś będę chciał ponownie przejść i lepiej wygląda z RT, ale głównie LOD oświetlenia mi przeszkadza, a to wina skopanego projektu. Bardziej liczy się dla mnie spójność obrazu, niż mityczne "fidelity". Ale to obydwaj dobrze wiemy, więc mówię do pozostałej widowni. W RE2R zamiast RT z szumami, po prostu wyłączyłem elementy skopanego oświetlenia. I tak wiecznie czysta, mokra podłoga była zbyt absurdalnie lustrzana. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No ale teraz przynajmniej są niepodlegli i nie są częścią "eurokołchozu"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi