zestaw do 3k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
O prosze Art już na 25.1.1 a jeszcze niedawno było pisane że powyżej 24.5.1 nie ma co wychodzić bo jest "fuck fest" obadam jutro czy ta responsywność na nowej becie to kolejna twoja teoria czy jednak prawda -
Przez ryba · Opublikowano
@Phoenix. dlatego coraz bardziej podoba mi sie foch na nV po serii 40x0 i ich podejsciu do serii 80. Jeszcze dwa latka 3080 sie bedzie w starociach amortyzowalo, wyjdzie wiecej fajnych gierek, to nawet pazdziezowate 6070Ti niczym 5070Ti, to kupie. Ale do tego czasu kij im w oko i mam nadzieje ze rynek zweryfikuje ich polityke - chociaz AMD pokpilo sprawe totalnie w tej kwesti na ten moment. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
No slabej, a jakiej? Przeciez 5090 to jest 4090Ti. A przed nimi premiera 5080 gdzie bedzie ledwo szybsza od 4080 czyli historycznie najslabsza roznica miedzy generacjami no i na deser 5070 ktore ma byc wg NV na poziomie 4090 :P. Do tego dojda te ubogie wartosci pamieci ram ktore zemszcza sie na NV w testach 2K i 4K. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Ty się nie zastanawiaj tylko zrób to 😉 a będziesz naprawdę zadowolony tak jak ja 🙃 -
Przez sideband · Opublikowano
https://mega.nz/file/V9VzGbhQ#URH-ilvGMCLnB2xTuPXK72t4rS_m6yDLG83iOhbrRiw
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi