-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
JA wiem że to temat BEV, ale stereotypy nie biorą się znikąd (np. PureTech). -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Pytanie czy faktycznie w akcie notarialnym jest plan parkingu, czy to jednak osobny dokument. Jeżeli oddzielny, czy to obowiązkowy prospekt, czy luźna informacja o przestrzeni wokół budynku. Czyli już tutaj trzeba by na to fachowo spojrzeć, a nie laicko. Z tą rękojmią też bym nie szalał, bo jeszcze deweloper stwierdzi, że wady nie da się usunąć i rozwiąże umowę Kwestia też czy to indywidualne wykupione miejsca, czy ogólnodostępne Jeżeli ogólne, to w grę wchodzi współwłasność i nie wiem, czy nie będzie trzeba zebrać jakiejś grupy do roszczenia. Można się potknąć na byle czym i deweloper prawie na pewno odrzuci, a jak będzie miał jakąkolwiek podstawę wynikającą z błędnie sformułowanego roszczenia, to tym bardziej. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
XC1 Switch 2 Edition w wersji cyfrowej już dostępny w sklepie NS za 297,80 pln. -
Przez Paw79 · Opublikowano
@Isharoth Ale pokazali tego Duskbloods'a... Porządny gameplay to zobaczymy chyba dopiero na network testach. Na marginesie: Elden Ring miał swoje testy na 4 miesiące przed właściwą premierą. Więc kto wie- może w listopadzie wyjdzie nie tylko GTA VI. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ulepszenie Xenoblade kusi ale nie mam NS2 i nie kupię w najbliższej przyszłości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi