Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie mnie pobiłeś ale ty jestes smieszmny człowieczku ta punktacja jest ze wzgledu na ilość wyników w waszej grupie było ich poprostu wiecej. A jak popatrzysz na wynik zterrodactyla to zobaczysz ze wyjebał ciebie z pomocą AMD i powinieneś sie nad sobą zastanowić :D

Opublikowano
Dnia 6.06.2021 o 05:15, Dziarson napisał:

gdzie mnie pobiłeś ale ty jestes smieszmny człowieczku ta punktacja jest ze wzgledu na ilość wyników w waszej grupie było ich poprostu wiecej. A jak popatrzysz na wynik zterrodactyla to zobaczysz ze wyjebał ciebie z pomocą AMD i powinieneś sie nad sobą zastanowić :D

Musze chyba  znaleść inne pamięci  są jakieś co inne numerki dają  ??

ok 9h mt5 4400mhz cl16.PNG

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Krzysztof Żołnierzak – rozgoryczony. ptnroSseod11c7u32l38ui93c746l0m303 etga:l 021g7oglgot4 thf18  · #BAIC5 Jak Wam sprawuje się regulacja tempa automatycznej pracy wycieraczek? U siebie od wielu miesięcy nie zauważam żadnej różnicy w tempie pracy wycieraczek. Sama reakcja na mocniejsze ulewy działa, bo czujniki wykrywają silniejsze opady deszczu i wtedy system przyspiesza działanie wycieraczek. Ale tu chodzi o samą fizyczną regulację, która powinna coś dawać ale ... no właśnie nie widać efektów.   Tomasz Figarski Obiecujący współautor Fakt w porównaniu z innymi samochodami funkcja ta działa nijak wręcz wcale   Piotr Szymczyk U mnie nie zmienia się nic   Bart Butchynsky Ustaw na off i dźwignię do góry na pierwszą pozycję, wtedy automatycznie przyspieszają zależnie od siły deszczu.   Krzysztof Żołnierzak Autor Bart Butchynsky właśnie o tym piszę.   Bart Butchynsky To jak nie widzisz różnicy, to albo czujnik zepsuty albo w dużym deszczu nie jechałeś. Jak jechałeś w dużym deszczu i nie przyspieszają to serwis.   Ole Do I mnie chodza jak chcą   Joanna Konwińska U mnie chodzą jak chcą.   Radosław Stąporek Wycieraczki żyją własnym życiem. Czujnik deszczu nimi steruje. Nie wiem po co Chińczyk zamontował ten potencjometr. Pewnie tylko takie były w magazynie.   Marta Jakób Najbardziej zasłużony współautor Booosze Krzysiu, Krzysztof Żołnierzak do głowy by mi nie przyszło to sprawdzić Ty to ostatnio masz ale rozkminy Nie lubię automatów, jeśli o wycieraczki chodzi, dla mnie zbyt często i nieprzewidywalnie przelatują mi przed oczami i nie mogę popatrzeć na krople deszczu spływające po jej szybie dlatego sama decyduje o ich działaniu, czytaj: nie sprawdzałam   Dominika Wawrzkiewicz Chodzą jak chcą, zgłaszane na serwis. Nie są w stanie wychwycić   Mikołaj Grembecki W BAIC BJ60 też regulacja nic nie zmienia. Obojętnie czy jest ma max czy min działa podobnie. Jak dla mnie to przerwy są zbyt małe, mam ustawione na minimum a mimo to wycierają raz za razem. Może też mnieć na to wpływ chemia na szybie z woskowania i nabłyszczania na myjni. Chodzi mi o to czy zaraz po przetarciu wycieraczką zostaje na szybie taka mgiełka wodna. Ostatni samochód w którym mi to działało perfekcyjnie to Chevrolet Orlando.   *************  
    • Stinger dodałeś tylko dla kontrastu, by nie wyszło promowanie elektrycznego auta. Nie odniosłem się do niego, ale wyraźnie napisałem, że lepsze osiągi nie są wyznacznikiem premium.
    • @zgreg Żeby wyświetlić HDR trzeba mieć odpowiedni monitor - zapewniam, że wrażenie jest kosmiczne. Sam siedziałem przez ileś lat na AOC 32" Q3279VWFD8 (matryca IPS) ale później dokonałem zmiany i nie żałuję   Kwestia budżetu. Jak masz 1000zł to miniled: (https://www.x-kom.pl/p/1228909-monitor-led-27-265-284-aoc-q27g3xmn-bk.html) Jak masz ok. 1500 to QD-OLED: (https://www.x-kom.pl/p/1361497-monitor-led-27-265-284-samsung-odyssey-g5-s27fg500sux-g50sf.html) Jak masz trochę powyżej 2000zł to Tandem WOLED: (https://www.krsystem.pl/monitor_gigabyte_27_mo27q28g_oled_gaming_monitor_qhd_280hz_2xh-item-79593.html)  Generalnie szedłbym bardziej w QD-OLED/WOLED bo to zupełnie inna liga, ale jak bardzo ciasny budżet to i Miniled będzie ogromnym przeskokiem. Doom: Dark Ages wygląda fenomenalnie z HDR, a te 75 FPS pewnie masz ze względu na włączoną synchronizację pionową czy tam inny G-Sync, a Twój monitor obsługuje tylko 75Hz. Spróbuj to wyłączyć aby odblokować FPSy, których na 5070ti powinieneś mieć dużo w tej grze.
    • Mylisz się. Przeszkadza ci Tesla (jako marka) dodana do ankiety z pytaniem "czy jest to marka premium", a nie przeszkadza cI Stinger umieszczony z analogicznym, IDENTYCZNYM pytaniem. To oczywiste świadectwo lęku, które ci towarzyszy. Jakaś trauma? Odpowiadając na pytanie: nie przeszkadza mi i wiedzą i widzą to wszyscy. A w drugiej sprawie, pozwolę zaznaczyć że Cappucino się z tOBĄ nie zgadza:    
    • A gdzie tu widzisz promowanie spalinowej motoryzacji? Od początku widać twoje nastawienie i cel na forum, mylę się? Dale brniesz w to samo, lepsze osiągi nie są wyznacznikiem luksusu czy premium. Szejk kupi tesle czy Bentleya?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...