Dziarson Napisano May 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano May 25, 2021 Masz RTL z 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 2, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 2, 2021 Mozemy razem na piwo chodzić  1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 2, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 2, 2021 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAniakfps Napisano June 5, 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 5, 2021 Dnia 2.06.2021 o 03:57, Dziarson napisał: Mozemy razem na piwo chodzić  Haha dałeś się laikowy pobić w oc ram hahahhaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 6, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 6, 2021 gdzie mnie pobiłeś ale ty jestes smieszmny człowieczku ta punktacja jest ze wzgledu na ilość wyników w waszej grupie było ich poprostu wiecej. A jak popatrzysz na wynik zterrodactyla to zobaczysz ze wyjebał ciebie z pomocą AMD i powinieneś sie nad sobą zastanowić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAniakfps Napisano June 7, 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 7, 2021 Dnia 6.06.2021 o 05:15, Dziarson napisał: gdzie mnie pobiłeś ale ty jestes smieszmny człowieczku ta punktacja jest ze wzgledu na ilość wyników w waszej grupie było ich poprostu wiecej. A jak popatrzysz na wynik zterrodactyla to zobaczysz ze wyjebał ciebie z pomocą AMD i powinieneś sie nad sobą zastanowić Musze chyba znaleść inne pamięci są jakieś co inne numerki dają ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 7, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 7, 2021 F4-4400C17D-32GTRS Albo tě co ja mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 7, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 7, 2021 Poza tym to jak chcesz grubo to 4x8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAniakfps Napisano June 7, 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 7, 2021 1 godzinę temu, Dziarson napisał: Poza tym to jak chcesz grubo to 4x8 4x8 na apexie jak hahaha a masz może numerki z asrock tuning configurator na intelu z F4-4400C17D-32GTRS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 7, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano June 7, 2021 https://www.overclock.net/threads/overclocking-11700k-11900k-results-bins-and-discussion.1777365/page-169 szukaj moze tu cos znajdziesz a ja myslisz pamietam ze masz Apexa  1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano July 31, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano July 31, 2021 Grzebiem sobie w biosie i sie okazuje ze ten ram co mam nie jest taki zły Zaczyna sie robic ciekawie Geek bench pluje 10K mem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 16, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 16, 2021 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj siÄ™
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj siÄ™