Agregacja Pasma - router
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jestem w szoku. Powinni o tym trąbić w każdych wiadomościach, że jednak się da ten problem rozwiązać w sumie w bardzo delikatny sposób -
Przez Imm · Opublikowano
Bez większego znaczenia mając na uwadze, że Tencent ma dosłownie nielimitowane środki finansowe; to jest tylko kwestia tego - jak bardzo będą chcieli. -
Przez Send1N · Opublikowano
Na reddicie takie coś wyczytałem jeszcze za czasów zen4 po prostu że najlepiej mieć ustawione np 6000-2000-3000 / 6200-2100-3100 czyli to były bzdury dobrze wiedzieć -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Killer85 Tu aktualny projekt: https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=RPL&Id=RM-0610-126-24 Chodzi o to, żeby nie naściągać ludzi łatwo zwalnianych (umowa zlecenie) i pozostawić ich w kraju. -
Przez marko · Opublikowano
Ja sobie właśnie sprawdziłem swojego KTM'a. Prawie 2800km przejechane, absolutnie nic nie robione przy nim, oprócz czyszczenia łańcucha (jak mi się czasem przypomni). A rower nie ma lekko, bo ja sam to 95kg, dziecko z fotelikiem to było wcześniej 15-20kg. Plus jakieś saszetki, łańcuch, inne pierdoły. Do tego ciągle albo z górki albo pod górkę, bardzo mało płaskiego. Teraz targam jeszcze regularnie dzieciaka na sztywnym holu. Bez zająknięcia. Łańcuch wg pomiarów przyrządem nadal trzyma wymiar (co mnie dziwi po takim przebiegu).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi