Czy ten komputer da rade
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
nie zamykajcie . dlaczego przez kilku dzbanow kazdy ma byc poszkodowany ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Miałem na myśli to że jeżeli pamięć jest ustawiona na 6000 to if powyzej 2000 niczego nie wnosi i dopiero przykładowo na 6200 takie if na 2100 ma sens itp, czytałem coś o tym chwile temu, jeżeli tak nie jest i warto cisnąć if ile wlezie niezależnie od zegara ram to ok -
Przez some1 · Opublikowano
Myślę, że po prostu nikt nie wymyślił jeszcze jak to VR sprzedać masom. Ani HTC, ani Valve, Microsoft, Facebook, czy Apple. Wiadomo, że zawsze znajdą się niszowe zastosowania, gdzie nowa technologia sprawdza się wyśmienicie (jak symulatory), oraz trochę entuzjastów, którym nowa zabawka się spodoba i będą chętnie używać przy każdej okazji. Ale zabrakło masy krytycznej, żeby to zaczęło rosnąć lawinowo jak konsole czy komórki. W popularyzacji VR przeszkadza też to, że ciężko się tym dzielić z innymi ludźmi. Ani to się za bardzo nie nadaje do streamowania na Twichu, ani do zabawy ze znajomymi. Tak, wiem, są dedykowane gry towarzyskie, ale to nie to samo co konsola i dwa pady. Na dziecięce głowy też niezbyt pasuje więc już na wstępie odpada duża grupa demograficzna. I tak dalej... Może nie umarło całkiem jak telewizja 3D, firmy coś tam pichcą, ale widać duże wyhamowanie. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
A znasz jakiś openworld który nie nudzi jak się robi wszystko? Bo ja nie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi