Jaki komputer do około 1500 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
napadanie krajow dla badalamana to "marzenia" XD gdzie ja zyje pamietacie jak @TheMr. sie cieszyl z tych obietnic Merza? to jak zwykle niemcy wykiwaly ukraincow dla dobra rosji XD https://geekweek.interia.pl/militaria/news-kanclerz-niemiec-oklamal-ukraine-nie-bedzie-pociskow-taurus,nId,21826948 Cóż szkodzi obiecać. Już wiadomo skąd dyspozycje dostało KO. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Pan Prezydent to stanie się dopiero od 6 sierpnia, kiedy złoży przysięgę i zostanie zaprzysiężony oficjalnie na Prezydenta RP. Można mu dać na początek, choćby ograniczony kredyt zaufania, jak to się robi dla każdego, który obejmuje ważne dla państwa funkcje. Tyle, że ja widzę w Nawrockim potencjał do jeszcze większego ośmieszenia ważnego urzędu państwowego oraz sabotowania działań rządu w celu przywrócenia PiS do władzy w tym kraju niż to czynił od 2023 r. Duda. Do tego jeszcze trzeba dołączyć nie do końca wyjaśniona przeszłość Nawrockiego i wyłania nadal z niego obraz gościa z szemraną przeszłością, który ma wątpliwą reputację, a ludzie, którzy na ogół potrafią być niezbyt lotni i tak większością głosów go wybrali na Prezydenta. Bardzo szybko się ukaże jego prawdziwa twarz, kolejnej marionetki Kaczyńskiego zainstalowanej w pałacu prezydenckim, na którą ludzie dali się nabrać, a będzie nazywany jako kolejny rezydent. Z drugiej strony był do wyboru kandydat, który jest bardziej dokładniej znany, wiadomo czego można było po nim spodziewać i była wręcz gwarancja tego, że jeśli zostałby wybrany na Prezydenta, to w tej roli gorszy od Dudy nie będzie, ale tak to jest, jak się nie interesuje co w tej chwili dla tego kraju jest lepsze, a słucha się idoli, którzy się pchają w imię koryta oraz stołków wraz z jedną z głównych partii mówiących o tym, że nie warto oddać głosu na Trzaskowskiego czy głosować przeciwko Trzaskowskiemu. A jeszcze do tego część ludzi nie poszła na wybory, bo się obrazili za worek ziemniaków, wariograf czy na powiedzenie "cóż szkodzi obiecać". Wiem, to było słabe i niepotrzebne, lecz na ich miejscu pomimo tego, co było pogardliwego i tak bym poszedł na te wybory głosować, spełniając obywatelski obowiązek. -
Przez Skitter · Opublikowano
Ciekawa sytuacja wczoraj dałem linka do Morelek z 5090 Suprim, wczoraj sprawdzałem około 1 w nocy, 11 sztuk na stanie. Wchodzę teraz, powiadom o dostępności, a w statystykach widnieje, że tylko jedna osoba kupiła. Ciekawe gdzie się podziało 10 sztuk -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
A jak bys kupował 0.7 to 36% czy 38% lepsza?? Te radki maja słabe OC ze 100% idzie zrobic 104-105% z PL przesunietym moze 107%. Wiec 2% niby nic ale jednak cos FPS daje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi