komputer uzywany
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Ostatnio sprawiłem sobie Wii i jestem zachwycony sterowaniem ruchowym. Możliwości NS1 pod tym względem wypadały bardzo słabo (np. TLOZ Skyward Sword odpuściłem po 2h, bo irytowało mnie ciągłe kalibrowanie). Chyba nie ma jeszcze dokładnych informacji o tym co (i czy w ogóle cokolwiek) poprawiono w nowych Joyconach, ale mam nadzieję, że Nintendo pozytywnie zaskoczy - zwłaszcza że zostało im jeszcze kilka gier z Wii do przeportowania -
Przez dannykay · Opublikowano
Aż mi się przypomniała historia trzylatki z Siedlec, którą matka ku*wa zagłodziła na śmierć skacząc nad morzem po bolcach. Nawet nie chcę myśleć, co takiej ludzkiej szmacie się należy i mam nadzieję, że w ciupie trafi do najgorszych więźniarek i one się tam nią odpowiednio zajmą. Dobrzy ludzie latami się starają o upragnione potomstwo, a taki ludzki odpad raz rozszerzy nogi, a potem dziecko umiera w męczarniach. Ha tfu. -
Przez galakty · Opublikowano
Bez kitu, ja przez 2024 zapomniałem że 2020 był dopracowany i śmigał jak złoto. Ultra ustawienia + FG + blokada na 90 FPS i trzyma stabilnie, stutter jest bardzo rzadko, wszystko chodzi płynnie, responsywnie. 2024 to porażka totalna, losowanko jak u Klocucha czy akurat tym razem się uda pograć. -
Przez sk09372 · Opublikowano
To widocznie źle to interpretuję https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5070-ti-gaming-trio-oc/40.html
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi