Co to jest ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez x-kom · Opublikowano
@Meekt jeśli aktualne to polecam Lenovo z RTX 4050. Solidna dedykowana grafika (105 W/6 GB VRAM) + szesnastka ramu ddr5 choć proc mógłby być lepszy bo ma 4 rdzenie, no ale coś za coś, za 3199 zł i tak naprawdę spoko opcja moim zdaniem. Z lepszym prockiem ASUS, ale 3599 zł. -
Przez Arczevski · Opublikowano
Imo prędzej oleje F1 całkowicie, przynajmniej do kolejnej zmiany formuły technicznej. -
Przez Arczevski · Opublikowano
U mnie ostatnio wyremontowali i otworzyli na nowo Autodrom Biłgoraj i też coraz głośniej słychać jakieś protesty, groźby pozwów i podobne ze strony ludzi mieszkających w okolicy toru. Ale czy tam jest wszystko tak na 100% legit to nie jestem pewien, bo rok od otwarcia nie minął, a już jakaś afera polityczna była -
Przez Sidr · Opublikowano
Masz zbyt ludzkocentryczny sposób myślenia. Rasa kosmicznych skałek i jej ukakazanie w klimat filmu się całkiem dobrze wpisuje. Coś nie wyszło, bo chciałem dodać to jak oedycje do posta wyżej. Może jakaś osoba moderująca to naprawi? -
Przez tomcug · Opublikowano
Było podawane, że przy takim TDP limit mocy to 270 watów i pewnie w niektórych obciążeniach będzie tyle wsysać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi