nVidia do gier WQHD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dzisiaj elektryczne kosiarki są już naprawdę spoko. ja mam Stihla który robi 1500m2 na jednym akumulatorze, a mam dwa takie -
Przez drex1 · Opublikowano
Amerykańska Fundacja Wolności Religijnej w Wojsku ujawniła ponad sto skarg na dowódców, którzy zagrzewali żołnierzy do wojny z Iranem wizją nadchodzącego Armageddonu i powrotu Jezusa Chrystusa. Prezydent Trump miał według nich wygrać wybory, ponieważ został namaszczony przez Jezusa, żeby doprowadzić do końca czasów i zmartwychwstania wiernych. https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198013,32642571,trump-namaszczony-przez-jezusa-zolnierze-skladaja-skargi.html#s=BoxMMtImg1 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Bardzo dobra gra. Pamiętam, że ograłem z przyjemnością i poziom trudności jest na tyle nieźle wyważony, że można podchodzić bez doświadczenia w souls like'ach. -
Przez marko · Opublikowano
Niektórzy mają więcej do koszenia Ale fakt. Zwolennik elektromobilności ze spalinową kosiarką brzmi śmiesznie -
Przez Hard Reset · Opublikowano
No tak , ale w cod nie widać jakiej wersji fsr4 gra uzywa. Jeśli adrenaline nadpisuje to fsr4.1 działa i anticheat nie czepia się tego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi