@VRmanPrzecież już kilka miesięcy temu napisałem tutaj, że sprzedałem Questa 3 i czekam na Questa 4, a na jesień (jak się zbierze kupka gier) kupię ponownie PSVR2
To miał Stanowski na myśli, twierdząc, że ta fundacja dostaje kasę od spółek skarbu państwa.
Polska próbuje aspirować się do tej europejskiej pierwszej ligi i może kiedyś to będzie możliwe, jeśli po drodze ponownie nie damy brunatnym rządzić.
NSX zaktualizowali w FM8. Dźwiękowo jest świetny i jeździ się nim bardzo dobrze.
Często zaglądałem do FM8 i śledziłem progres. Pisałem w temacie FM8 o ustawieniu Czułości kierowania - dla mnie to był Gamechanger.
Można to uznać za niesamowity zbieg okoliczności tzw. co za przypadek i uznać, że osoby znajdujące się w fundacjach czy w TVP trafiły tam bez żadnej koneksji, po układach itp. Tylko konfrontując to z rzeczywistością polityczną gdzie wszystko to układy trudno mi w to uwierzyć. Tym bardziej, że stoją za tym konkretne korzyści finansowe i polityczne.
I tu jest pies pogrzebany - na padzie ruch jest łagodny i gładki. Na myszce robimy zwykle szybkie, szarpane ruchy. Być może na K+M nie podziwia się widoków i liże tekstur tak jak na padzie.
Rekomendowane odpowiedzi