-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Tandem osiągnie w pełnym oknie ile, 250-300cd? Miniled 500-600 (SDR) -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Teraz wyobraz sobie, jakby wylaczyli conquest i eskalacje, bo wiecej osob gra TDM czy RUSH. Dobrze ze ten BF kompletnie mnie wyleczyl z milosci do tej serii i juz tego nawet nie odpalam, bo tylko bym musial wrzatek pic. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Z drugiej strony w bardzo jasnych pomieszczeniach lepiej dołożyć do Tandema. Co do gwary, nie wydaje mi się aby to jakoś nagle zmienili. Wiesz co... miałem w życiu TN, VA, IPS, VA MINILED i OLED... Ze wszystkich najbardziej męczył mnie VA MiniLED. Odnośnie Tandem WOLEDa, to miałem pierwszy egzemplarz ileś czasu, jak poszedł na gwarancję to cały miesiąc siedziałem na IPS, a potem dostałem drugi egzemplarz tego Gigabyte i siedzę na nim do tej pory. Nie czułem w żadnym momencie aby mnie oczy jakoś bolały. To już częściej czyta się o QD-OLEDach, że część ludzi bardzo źle je znosi i ich aż oczy bolą i głowa. -
Przez Dimazz · Opublikowano
@galaktymam od lg 42 cale 4k i tam nie jest tak tragicznie. Chciałem jakiś dodatkowy monitor. Szukam i szukam a jak ten giguś w cenie niewiele wyższej od lcd to trochę kusi ale to miałby być głównie do tekstu i gier online monitor a od grania single player jest 42 cale oledy z Chin mają mieć normalne czcionki i ze względu na proces produkcji mogą być jeszcze sporo tańsze -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja też się przesiadłem od razu z klawiatury na kierownice, bodaj g27, początki pamiętam ciężkie byly 😂😅 W FH6 z ciekawości trochę na padzie grałem to fajnie się grało, nawet na klawie kila wyscigow było spoko, ale najlepiej na kierownicy mi się grało.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi