Komputer do gier, za 8tys
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
https://www.tweaktown.com/news/105187/ori-studio-says-it-might-not-be-around-in-few-months-due-to-review-bombing/index.html Eh... Studio, które jako jedne z niewielu wymieniałem jako przykład porządnego teamu znającego znaczenie słowa "optymalizacja", bo co robili z Ori to naprawdę szacun. Polecam filmik z wywiadem i prezentacją tego jak kombinowali aby grę wpakować na Nintendo Switcha. Do tego przeszli na niezależność. No nie możnaby już bardziej im kibicować w tym momencie a tu taki news Niestety popełnili dwa potężne błędy: wydali grę ponad rok temu w early access, nadal jej nie skończyli i mają pretensje, że ludzie nisko oceniają. No a jak mają oceniać niedokończony tytuł? Czego oni się spodziewali? Drugi błąd to design gry i strategia. Mieli doszlifowane narzędzia dla gier 2,5D to było się tego trzymać. Trine 3 też zaliczyło wtopę po przejściu z 2.5D na prawie 3D. No i na sam koniec gatunek w sensie gdzie jest kamera i chyba niezbyt dobrze wycelowany projekt gameplayu, skoro ludziom się nie podoba. Stylistyka i gatunek gry mają wpływ na to, do jakich graczy trafia się z grą. Oni poszli na fali mody na ultratrudne "soulsy" i z taką oprawą nic dziwnego, że pewnie większosć fanów bardzo trudnych gier tu nie zajrzy. A pozostali się męczą zamiast dobrze bawić, bo za trudno lub za nudno, bo celowano w masochistów. No i na koniec ta cellshadowana stylistyka dla postaci. Jak cieszy mnie, że nierealistycznie, bo wolę fajnie wyglądające scenerie i postacie, zamiast realistycznych, szarych i brzydkich, tak tutaj za bardzo to mi śmierdzi nowoczesnością i mimo bycia fanem studia, jakoś mi się w to grać nie zachciało. -
Przez bbandi · Opublikowano
C.D ww mema: - A gdzie Now Rocki? - A w pociągu, węgiel do pieca ładuje - faktycznie, widziałem go, pokazał mi -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Najwyższe ustawienia (AO), wyłączona głębia, z HDR. Sprawdzałem też inne ustawienia i dalej nie ma takich cieni. HDR nie ruszałem, więc może to jest problem. Później sprawdzę. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Po kolejnym rachunku by dotarło. -
Przez slafec · Opublikowano
Ja już się wypowiadałem, ale dołożę kilka groszy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi