PC do 8k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Mam w tym momencie 30h w Xenoblade Chronicles X. Największy openworld, jaki w całym swoim życiu widziałem. Mogę wejść, wbiec, wskoczyć, wpłynąć a nawet wlecieć wszędzie - powtarzam, WSZĘDZIE. I jakoś mi się nie nudzi. -
Przez VRman · Opublikowano
Jeśli chodzi o to, czemu VR gaming zanika zamiast się rozkręcać, to jest to temat rzeka, ale jeśli użyć roweru jako analogii to całą kategorię tworzyłyby obserwacje tego typu: - nie należy używać roweru jako kładki przez strumyk - poinformować ludzi, że te dwa koła, o tutaj, się kręcą i można na tym jeździć - zamontowanie siodełka nie powinno być pomijane ze względu na zakłócenie aerodynamiki - kierownica jednak nie powinna być z tyłu - przydałoby się powiedzieć ludziom jak się pompuje koła - albo że nie należy wkładać kijów pomiędzy szprychy - przydałoby się też najpierw ludzi nauczyć jazdy na rowerze, a potem pytać czy chcą jeździć i ile by chcieli kupić rowerów w najbliższych.. powiedzmy 4 latach. -
Przez tomcug · Opublikowano
Ja tam miałem skojarzenie raczej z Atomfailem (ewentualnym), ale widać głodnemu chleb na myśli -
Przez huudyy · Opublikowano
dokładnie. Robienie jednostronnego przekazu mimo wszystko nie jest dobre, trzeba po prostu każde kłamstwo od razu wyjaśniać by ludzie wiedzieli z kim/czym mają do czynienia -a że na tak różnorodnym forum zawsze znajdzie się ktoś z foliową czapką, onucą na stopach czy inną tęczą na majtkach, to trudno, taki mamy klimat. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
To nie jest mój problem, ja umiem rozpoznać czerwoną propagandę Ależ można krytykować, byle nie szerzyć propagandy. Mam znajomą z Czernichowa, ma tam rodzinę, wiem jakie okropieństwa się tam dzieją.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi