-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Zdrowy rozsądek i zwykła drogowa uprzejmość, z pewnością ułatwiają wszelkie interakcje. Z pewnością nie ułatwia tego dążenie do konfrontacji, albo próby przekonywania, że to ja mam pierwszeństwo. Niezależnie od strony która to robi. Strony, bo ciężko jest mi w dzisiejszych czasach wprowadzać podział kierowca/rowerzysta. Od 20 lat mam prawo jazdy. Jeszcze dłużej jeżdżę rowerem. Pędząc w swoim śmiesznym, opiętym spandeksie na wymuskanej szosie, potrafię zjechać w zatoczkę autobusową, aby przepuścić samochód ciężarowy, powarkujący za mną od kilkuset metrów. Za co często dziękuje on później mrugnięciem światłami awaryjnymi. Nie powiem, sprawia mi to satysfakcję. Dlatego śmieszą mnie takie podziały na pedalarzy i samochodziarzy. Człowiek odpowiada za określone zachowania, nie pojazd którym się porusza. Wybitnie niekompatybilne jednostki można spotkać tu i tu, pośmiać się ze stereotypów. Co nie zmienia faktu, że jeśli na drogach na być lepiej, obie strony muszą być tym zainteresowane. Wtedy nieprecyzyjność przepisów nie będzie problemem. -
Przez Zas · Opublikowano
I komu teraz wierzyć? Podobnie jak jedni piszą, że można olać bloki nawet na normalu, a innii, że nawet na easy trzeba się bawić w QTE... Stylistycznie i fabularnie ta gra jawi się jako totalny sztos, ale chyba kupię jakiś tani klucz do GP, żeby ją obadać, bo naprawdę nie wiem, czy ją kiedyś kupić. Z drugiej strony to obadanie pewnie mocno mi potem zepsuje ponowne podejście, bo od początku chyba dużo się dzieje w tej historii i warto to przeżyć bez półrocznej czy rocznej przerwy... -
Przez DrAdi · Opublikowano
A coś polecisz od siebie? Na oku miałem te modele: -MSI X870E EDGE TI WIFI -ROG STRIX X870-A GAMING WIFI (tu czytałem, że system Q-RELEASE porysował komuś jakąś część grafiki) -ASRock X870 Steel Legend WiFi -Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Z tych wszystkich najbardziej leży mi MSI i Gigabyte, choć chciałem teraz ogólnie Asusa. Warto kupić ich odpowiedniki na B850? -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Dobra, wszystko jasne. Coś jest nie tak ze środkowym wentylem. Jak go przytrzymam palcem to jest ok, jak puszcze i się kręci to zaczyna świergolić. Ale nawet bez tego dziwnego świergolenia i tak mają inny ton niż w Suprim. Więc albo są inne, albo użebrowienie coś zmienia. -
Przez ryba · Opublikowano
zasady sa ustalane wczesniej - laskawie by sie nauczyli jak wydukac swoje pytania w 15-20 sekund, by zyskac kilka sekund na poczatku do zaczepek, a tak to im w wiekszosci czas uciekal na zaczepki i w emocjach nie umieli dobrze skleic pytan.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi