Buczo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A te wentyle to podświetlane na biało czy czerwono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 I na biało i na czerwono, podświetlenie będzie pulsować na dwa takie kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 jeden z rywali mlodego w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A idź w cholerę kompletnie nie mój styl Dla mnie komputer ma wyglądać jak komputer nie jak statek kosmiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No ja to wiem michal dla mnie tez ale tam wiecej bedzie takich dziwadel zapewne trzeba bedzie spiac posladki i prosic o laiki bo pewnie beda glosowac za takimi wlasnie dziwadlami ale zobaczymy ps mam taka sama lampke (ta kule) na meblosciance stoi huehue jeszcze 'SP' zenbook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Tak jak mówi Adi, nie jest ważne czy Tobie się podoba taki styl tylko głosującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No to jest prawda Ale ja po prostu tworzę to co moim zdaniem jest fajne, dla innych wiadomo może to byś gówniane ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 szkoda że nie zdecydowałeś się na malowanie obudowy psu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Będzie widać tylko jej kawałek a i ten będzie mocno przykryty okablowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 zdaję sobie z tego sprawę ale teraz w trakcie składania strasznie się odcina od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ano to wiadomo Na brakecie za budy bq będzie zamontowany zasilacz W między czasie kończę robić wspomniane covery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A teraz na co pewnie sporo osób czekało, mianowicie tak prezentują się rezy zamontowane w budzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Rurki niemal skończone, teraz tylko nawiercić otwory, żeby przszły za cover no i pomalować covery żeby nadać im struktury dzięki czemu lepiej będą pasować do całoście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Coraz fajniejsze się to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Kabelki i front panel gotowe W weekend zdjęcia finalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nooo pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mała zapowiedź, zostal tylko do zamontowania cover na top i małe porządkowanie kabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest moc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No i koniec Panowie. Projekt Biały Orzeł został oficjalnie zakończony Jestem ogólnie bardzo zadowolony z efektu końcowego ale wiadomo w głowie mam już kilka pomysłów jak w przyszłości gdy będę może budował coś podobnego co poprawić gdzie się ustrzec jakieś błędów etc... ale to chyba każdy tak ma, nie mniej jednak zapraszam do oglądania fotek i komentowania, sporo tego P.S Mam nadzieje, że w przyszłości jak ruszy głosowanie to wesprzecie rodaka chwilą czasu i cennym głosem Pozdrawiam i zapraszam w przyszłości na następne work logi, a te już nie długo bo chwili odpoczynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Efekt końcowy miażdży ! Pięknie się to ogląda! Odpoczywaj, a czekamy na kolejne świetne projekty! Głos masz oczywiście obowiązkowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Choć jest kilka niedoróbek to efekt końcowy jest całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dzięki Panowie. Tak jak pisałem wyżej kilka elementów na ten moment zrobił bym inaczej, a kilka poprawił jak teraz na to patrzę aczkolwiek też by było inaczej gdyby cały sprzęt dojechał na czas to wtedy nie było by takiej spiny żeby wyrobić się w terminie bo to nie jest projekt co się robi w tydzień czy dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Michał jeszcze takie pytanie techniczne jakie to rurki ( rozmiar, rodzaj)? i czy wyginałeś od jakiś form , czy masz na to jakiś własny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Rurki to PETG 16/10. Co do metody ich gięcia to mam tam jakieś narzędzia ale ja korzystam tylko z tego do ich cięcia. Wyginam je sam ręcznie na przygotowanym przez siebie dużym kawałki plexi z naniesioną podziałką na kąty odpowiednie. Przyzwyczajałem się do ręcznej roboty i taką preferuje bo idzie szybko i sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi