Może być?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
To musi być szopka. On nie może być tak głupi. To jest gra, on tylko udaje, że na tym mu zależało, i ma w tym jakiś cel. Powiedzcie że to się nie dzieje -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Znam przykład dużej firmy, która ma swoją fabrykę w Leicester w Wielkiej Brytanii swój wyrób produkowała na rynki UE. Po wyjściu UK z UE produkt został objęty cłem i po długich analizach wyszło, że pomimo podobnych całościowych kosztów związanych z produkcją lepiej było postawić fabrykę w UE niż produkować w UK i płacić za finalny produkt cło aby móc go sprzedawać na rynkach UE -
Przez VRman · Opublikowano
Ustaw wszystko na low i jak sie jakoś da (poszukaj na necie, może się da) to np. 320x240 i zobacz ile będziesz miał FPS Na 2500K + OC da się komfortowo pograć w małe mapki jak Mirage, choć i tak wyraźnie odczuwalnie gorzej niż w CSGO na tym samym sprzęcie. Karta graficzna się nie liczy gdzieś tak od poziomu 780/970, chyba że nie chcesz musieć grać na "lowest" i np. 900p. Przy 980Ti i 1600x900 karta i tak czeka na proca. Zejście do 720p nie zmienia już nic, a może i powrot do 1080p by staczrzył, nie wiem, bo już się nie bawiłem. Największą zmianę wydajności - o dziwo - dało przestawienie trybu pracy karty w panelu Nvidii - na "preferej maks wydajność". Wcześniej nie grałem w nic to ustawiłem to na oszczędzanie prądu/hałasu. Jak nie chesz zmieniać na coś współczesnego to polecam tak: 6700K, 2x8GB DDR4, GTX 970 będzie za grosze a i tak spooooro lepiej. Do CS2 starczy choć może nie do trybów typu casual gdzie jest 20 graczy na większej mapce. Odpaliłem Dust2 w tym trybie to 2500K się zataczał jak pijak po dwóch flaszkach. Do 40fps spadało Ale przy graniu normalnego meczu dużo lepiej. -
Przez galakty · Opublikowano
Patrząc co się dzieje w DE i Europie ogólnie to nie wiem.... Mądrych głów nie widać. -
Przez Qrdello · Opublikowano
No 8 stów różnicy do jakiegoś normalnego 5070ti to jeszcze nie tragedia. Jakby nie patrzeć 20%.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi