System Windows nie może się uruchomić
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Ja się uciesze jak w koncu karte dostane i na tym się skupiam -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jesli druga chce się coś odwdzięczyć to może to trafić na podatny grunt. -
Przez Gef76 · Opublikowano
Cześć Wszystkim Spotkał się ktoś w krótkim czasie po zakupie karty dźwiękowej z nalotem (lub objawem korozji) na gniazdach Jack? Po latach występuje korozja to wiem, bo wystarczy zobaczyć ogłoszenia budżetowych kart używanych. W momencie zakupu mojej Creative Sound Blaster Audigy FX v2, to gniazda były błyszczące itd, a po ok. 18 miesiącach zauważyłem nalot na wszystkich elementach metalowych gniazd Jack. Foto przedstawia raczej wyraźnie o co mi chodzi. Z mojej strony pytanie, czy to może mieć "już" wpływ na jakość dźwięku? Czy takie coś może podlegać reklamacji? bo mi się wydaje, że chyba tak. Jak na tak krótki okres użytkowania, to przyznaje bardzo dziwne zjawisko kiepskiej jakości metalu zastosowanego lub raczej brak nałożenia warstwy ochronnej. Śledzie od karty nie wykazują takich objawów itd. są nadal błyszczące bez nalotu, ale gniazda niestety już nie. Nadmieniam, że karta nigdy nie była narażona na nadmierną wilgoć itd, pomieszczenie suche w pokoju, wilgotność powietrza standard jak w każdym mieszkaniu w zakresach temp ok 23-24. Te gniazda jack to jedyny element w jakim zauważyłem ten nalot (chyba korozje) w swoim komputerze. -
Przez Brolly · Opublikowano
Rozumiem że inspektora nvidia nie trze za każdym razem włączać? tylko zmieniasz ustawienia, accept i reset kompa? a w apce nivida zostawiasz "użyj ustawienia aplikacji" czyli domyślnie?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi