System Windows nie może się uruchomić
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Żeby działały na subwencji, marnowały podatki ludzi i doprowadzając do afer jak PKP Cargo? Nie, dzięki. -
Przez Brolly · Opublikowano
Jak kosztowała 13k? no nie wiem Lepiej było raty zero jak złapałeś za 6-7k w maju -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Piszesz o ratach? Akurat Ci co wzięli raty zero na 4090 na samym początku to zrobili interes życia w sumie -
Przez serwal4 · Opublikowano
Ja do niedawna miałem typa na gitarze, który używał też rur od ogrzewania do akustyki (w wynajmowanym bloku z lat 80 rury grzewcze lecą przez pokoje, nie w ścianach) Teraz został sąsiad, który albo prowadzi ożywione rozmowy przez telefon, albo bidok od samotności ma wyzwania Bo regularnie słyszę jak podnosi głos, często rzucając srogie hasła podchodzące pod groźby karalne - a wiem, że mieszka na 100% sam i nie kieruje tego raczej przez ścianę do sąsiadów ... A w temacie: - dolałem dwie setki (ml) oleju do Fluence'a; Nie pamiętam kiedy ostatni raz dolewałem, więc to dolewka po jakiś min 2500-3000km; Bo chyba ostatni raz uzupełniałem olej w drodze na urlop w połowie października... -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Kartofel, dziwne pytania zadajesz. Przecież wszystko jest opisane w tej tabelce. Co, może jeszcze mam ci to przetłumaczyć?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi