Gość Jola Napisano December 20, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 20, 2016 Hejka, Mój laptop przestał nadawać się do użytku przez to, że zaczął się zawieszać, a od kilku dni już nawet nie może się włączyć i wyłączyć, cały czas trwa ładowanie. Chcę wgrać Windows 7 od nowa. Uruchomiłam instalacje z płyty i już od 2h instalator nie może się uruchomić, ciągle kręci się kółeczko i widnieje napis: setup is starting.... Jak mogę to naprawić, ( przyspieszyć) żeby można było rozpocząć instalacje? I czy takie długie oczekiwanie może mieć związek z tym że laptop spadł na podłogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano December 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 21, 2016 No jak spadł - to dysk uwalony na 99% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanciab Napisano December 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 21, 2016 Albo coś z płytą chociaż wątpię lub z napędem Ale w to też wątpię. więc dałbym tutaj 90% na dysk Spróbuj załatwić jakiś dysk oraz przejsciowke żeby podłączyć na USB. I sprawdź czy aby to nap2wno to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano December 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 21, 2016 Tak macie rację chłopacy to dysk się popsuł i jego sektory. Zaraz będę miała założony nowy a ze starego przegram sobie dane. Dzięki :-) Jola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się