Czy to wykonalne?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze nastawionej na single. Wiem, to mniej ważne, ale o fizyce itp. powiedziano już chyba wszystko, by odstraszyć potencjalnych kupujących... ja z kolei mógłbym spokojnie olać słabszą fizykę (choc już nie skrajnie głupią), gdyby to miało ten zapowiadany, immersyjny w uj tryb kariery... Trochę szkoda, bo z jednej strony - patrz i CARS 1, i przede wszystkim 2 - Ian niby wie, że dzwoni, tylko jakoś nigdy nie udaje mu się podbić świata. -
Przez jarux · Opublikowano
Co do przepisów to powinni grubo wziąć się za rowerzystów i ich zachowanie w pobliżu przejść dla pieszych/ przejazdów rowerowych. Wyprzedzanie auto stojących przed przejściem czy wpadanie na podejdzie rowerowe nawet nie zwalniając to niestety dość częsty widok. Z moich obserwacji to głównie są albo obcokrajowcy z dostaw jedzenia, albo krajowi "zawodowcy" w za obcisłych gaciach. Niestety, patrząc przez pryzmat Warszawy, wątpię żeby się za nich wzięli. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
True, PT to (dla mnie) gra lepsza od BG 1 i 2 (chociaż to fantastyczne gry) oraz ID 1 i 2. Poleciłem jakoś w zeszłym roku Planescape mojemu bardzo dobremu kumplowi, ogromnemu fanowi Baldura i ku mojemu zdziwieniu jednak nie pykło. Nie wiem czy to kwestia wieku gry, czy też samej gry jako takiej. Ja osobiście próbowałem zagrać w Tides od Numenera (ponoć duchowy spadkobierca Planescape) i niestety bardzo szybko się od niej odbiłem. -
Przez Zas · Opublikowano
Ale w realu odcięcie mocy/przekierowanie do ładowania też chyba następuje automatycznie po wyczerpaniu baterii do jakiegoś poziomu?... Stąd chyba nawet ostatnio nieco to zmienili w regulaminie i zespoły mogły dostosować elektronikę. -
Przez AudRob · Opublikowano
Co to za bełkot zrozumieć ciebie nie można?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi