-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@skypan Jedne co wygrzebali, to tyle, że żona Trzaskowskiego pracuje w firmie, która należy lub w której w zarządzie zasiada ktoś powiązany z fundacją, która odpowiada za materiały uznane przez PiS za hejterskie (nie wiem, nie oglądałem, więc nie oceniam tych materiałów, odnoszę się do informacji), z kolei ludzie w tej fundacji są powiązani z inną fundacją, w której pracuje żona Trzaskowskiego. Tylko że po prostu za tymi biznesami stoją ludzie zarządzający/posiadający grupę ATM i kilkanaście innych firm, fundacji i stowarzyszeń. Zatem to takie powiązywanie trochę na siłę, bo tą fundacją zarządza i ma w niej udziały więcej osób, a powiązanie z firmą, która wyprodukowała tamte materiały jest w postaci jednej osoby. To tak jakbyś odsunął jakiegoś znajomego od siebie, tylko dlatego że pracował dla firmy, która dostarczała towary innej firmie, która prowadzi jakieś interesy, które z Twojego punktu widzenia są niewłaściwe. Tylko w czym wtedy taki znajomy jest winny? Czego bardziej bym się czepił? Że dalej pewne rzeczy załatwia się przez fundacje. Z tego co sprawdziłem na szybko, to fundacja się zajmuje materiałami profrekwencyjnymi i ponoć jest dotowana przez państwo. Uważam, że materiały profrekwencyjne powinny być moim zdaniem tworzone na poziomie państwowym, np. przez PKW z jasno określoną zawartością takich materiałów, bez wsparcia finansowego z dodatkowych źródeł. -
Przez galakty · Opublikowano
Wymieniłeś gier nawet nie na palce obydwu dłoni, a jest od zaorania bo właśnie wiekszość taka sama. Przecież przyznaję że są perełki, ale jak się w nie nie zagłębisz to jest nuda. Batmana ile można grać? Residenta ile? Przejdziesz raz i zostawisz. Eleven, Beat Saber - te są super. -
Przez skypan · Opublikowano
Ustalono co w tym czasie w pociągu robił Donuś -
Przez Arczevski · Opublikowano
Wszechświat ewidentnie blokuje moje tunerskie zapędy wobec opla, zbierałem się długo żeby kupić jej nowe felgi, a jak już w końcu zamówiłem, to po godzinie dzwoni gość ze sklepu że pomyłka i nie mają srebrnych tylko same czarne -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
https://www.euro.com.pl/karty-graficzne/msi-karta-graf-msi-rtx5090-32g-vanguard-soc.bhtml?utm_source=3246586&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F Obstawiam, że sztuka po mnie. Jak komuś nie przeszkadza dziwny pogłos wentyli to można brać Edit: Dobra, już ktoś kupił. Był outlet za 10500
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi