WATCH DOGS 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT Czyli krótko mówiąc zacznamy od pustych a na serio to czekamy na odpowiedż od CERT i dobrą wolę operatora -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Coś na podobnej zasadzie jak u ciebie walenie tymi prawakami 🤣 ruskimi onucami itp. Zresztą ja nie potrzeboje akceptacji własnego kodeksu wartości i zasad więc nie udowadniaj mi swoich oklepanych schematów. I skończ już te swoje fikołki bo to ślepy zaułek 😀 -
Przez ostryb · Opublikowano
https://www.overclockers.co.uk/klevv-cras-v-rgb-expo-32gb-2x16gb-6000mhz-c28-ddr5-dual-channel-kit-bla-mem-klv-07030.html Chodzi mi ten ram firmy KLEVV jak właściwie czytam. Pierwszy raz widzę nazwę to dopytuję. Za inne firmy trzeba zapłacić podnad 50£ i więcej. -
Przez raiders · Opublikowano
I tu też będzie Hype ostry Nie do końca , to właśnie typowy "zielony " kowalski głosuje impulsywnie portfelem . Zobacz PS Store i co się najlepiej sprzedaje i zastanów się kto to kupuje ? Na pewno nie gracz świadomy który siedzi w tym od 10-20-30lat .To właśnie gracze niedzielni , randomowi w głównej mierze napędzają to szaleństwo ,impulsywnymi chwilowymi zakupami . Mama z tatą dadzą ,albo babcia kupi wnuczkowi I powiem Ci ze coś w tym jest ,sam rozważałem powrót do odtwarzacza BR i filmów/seriali na płycie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi