Komputer do gier do 2k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Przy lekko mokrej nawierzchni i plus 6, łapie przyczepność dopiero od 3 biegu Tyle mogę powiedzieć na temat CC2. A 1 i 2 mam max do 2.5k obrotów, wciśnięcie więcej niż 1 cm skutkuje mieleniem opon i ESP - skrzynia dostaje po dupie mocno. A i tak już obniżyłem moc o 40 KM Goodyear w innym samochodzie, z większą mocą nie ma tego problemu. -
Przez samsung70 · Opublikowano
cześć, chyba tylko raz w życiu grałem wiele lat temu, nie moja broszka, ja raczej lone wolf jestem. -
Przez j4z · Opublikowano
@EvilKillaruna a Ty Ton Składowy czy Audiofanatyk? lol, typ mnie zwodził prawie 3 tygodnie i przestał się odzywać. Wydaje mi się, że dostał lepszą ofertę. Mógłby mieć na tyle odwagi, żeby chociaż poinformować. Kupiłem Aleva 500. -
Przez Fatality · Opublikowano
Kto by się spodziewał? Toż to szok Tak wygląda "klimat" i manipulacja historycznymi danymi żeby pokazać jak to teraz jest tragicznie I kolejny" przypadek" w innym kraju: https://artsci.tamu.edu/news/2024/07/new-study-disputes-hunga-tonga-volcanos-role-in-2023-24-global-warm-up.html A tu np. teoria skoku temperatur 2023-2024 -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Z czego wywodzisz? Bo KsRodz mówi: "Ojciec nasz wprawdzie już stary, ale nie ma w tej okolicy mężczyzny" "okolicy"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi